Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule 30 ml

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule 30 ml

Dr.Ceuracle Ампульна сироватка з екстрактом прополісу 30 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00020421

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

1520грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Відновлення природньої енергії та сяйва шкіри

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule Ампульна сироватка з екстрактом прополісу 30 мл

Мультифункціональна сироватка містить 33,5% екстракту прополісу, а також надзвичайний набір вітамінів та антиоксидантів для інтенсивного відновлення, зволоження, підвищення тонусу. Вона надає шкірі природнє сяйво, наповнює її енергією та поступово вирівнює тон.

Головний інгредієнт сироватки – екстракт прополісу, який здавна відомий своїми дивовижними властивостями. До його складу входить близько 200 біологічних сполук, значна кількість з яких це флавоноїди. Саме їм прополіс завдячує своєю високою біологічною активністю: він призупиняє ріст бактерій, що спричиняють появу акне, посилює синтез колагену, тим самим зміцнює структуру позаклітинного матриксу та бореться з процесами передчасного старіння шкіри, а також забезпечує антиоксидантний захист. Посилює дію сироватки екстракт обліпихи, що є натуральним джерелом вітамінів С, Е та провітаміну А. Він стимулює обмінні процеси, позбавляє від подразнень та лущення, а також покращує колір шкіри та м’яко вирівнює тон.

Активні компоненти сироватки  Dr.Ceuracle (leegeehaam):

  • Екстракт прополісу —  має антибактеріальну активність, зменшує почервоніння, прискорює природній цикл клітинного оновлення.
  • Екстракт обліпихи — відновлює шкіру, підвищує пружність, захищає клітини від пошкоджень, спричинених дією вільних радикалів.
  • Бджолине маточне молочко — стимулює синтез колагену, підвищує зволоження шкіри, захищає від фотостаріння.
  • Пантенол (провітамін В5) —діє як хумектант, притягуючи вологу та утримуючи її в шкірі, пом’якшує, стимулює регенерацію.
  • Ніацинамід (вітамін В3) — має протизапальну дію, зменшує розмір пор, сприяє збільшенню кількості керамідів, що зміцнюють епідермальний бар’єр, та зменшує втрату вологи.
  • Вітамін С (аскорбінова кислота) у високостабільній формі — надає антиоксидантний захист, зменшує негативну дію ультрафіолету на шкіру

Сироватка має дещо в’язку консистенцію та легкий ненав’язливий аромат, що швидко зникає після нанесення. Добре поглинається, можливо використовувати як самостійний засіб або додавати декілька крапель в крем. Підходить для щоденного використання. Рекомендується для всіх типів шкіри (включаючи чутливу та схильну до висипань), особливо для тьмяної та стомленої.

Спосіб застосування:

Після використання тонера нанесіть 2-3 краплі сироватки безпосередньо на обличчя або кінчики пальців, розподіліть по шкірі легкими масажними рухами до повного вбирання. Продовжіть свій щоденний догляд нанесенням крему.

Для досягнення кращого результату рекомендується використовувати ампульну сироватку двічі на день (зранку та ввечері).

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри