Cruelty free Cos De BAHA Сироватка з гіалуронової кислотою і пантенолом 30 мл

Cos De BAHA Сироватка з гіалуроновою кислотою і пантенолом 30 мл

Cos De BAHA Hyaluronic Acid + 4% Vitamin B5 Serum 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020072

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

545грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна,суха

Призначення: Швидко і ефективно заспокоює шкіру, насичує її вологою ,запобігає зневодненню

Cos De BAHA Hyaluronic Acid + 4% Vitamin B5 Serum Сироватка з гіалуроновою кислотою і пантенолом 30 мл

Сироватка з гіалуроновою кислотою і пантенолом Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum швидко і ефективно заспокоює шкіру, насичує її вологою і запобігає зневодненню. Сприяє утриманню вологи в епідермісі, розгладжує мімічні зморшки і запобігає появі нових. Освітлює пігментацію і пост-акне.

Активні інгредієнти:

Гіалуронова кислота - відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоження на обличчі.

Д-пантенол (Вітамін В5) - стимулює відновлення цілісності шкіри, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Ніацинамід (Вітамін Б3) - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри, надає зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Бетаїн - активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево активних речовин, сприяє збільшенню їх в об'ємі і стабілізує піну, підсилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вид.

Алое вера - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Комплекс квіткових і рослинних екстрактів - надає тонізуючий і заспокійливий ефект. Володіє потужними антибактеріальними властивостями, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру. Володіє вираженими антибактеріальними властивостями, заспокоює подразнення, знімає запалення, заспокоює шкіру, вирівнює тон.

Спосіб застосування:

Наносите сироватку на чисту шкіру обличчя. Може використовуватися як самостійно, так і "під крем". Підходить для щоденного застосування.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри