J's Derma Сироватка з низкомолекулярною гіалуроновою кислотою 30 мл

J's Derma Сироватка з низкомолекулярною гіалуроновою кислотою 30 мл

J's Derma Hydglow Moist Up Serum С 30 ml

Sale % Sale %

ЦБ-00019759

Sale %

Наявність: Немає в наявності

550грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: J's Derma

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

J's Derma Hydglow Moist Up Serum Сироватка з низкомолекулярною гіалуроновою кислотою 30 мл

Висококонцентрована сироватка з 5-ма видами низкомолекулярної гіалуронової кислоти (3%) миттєво зволожує шкіру, усуваючи неприємне відчуття сухості, стягнутості і лущення.

Засіб проникає в глибокі шари шкіри, стимулюючи фібропласти синтезувати власні колаген і гіалуронову кислоту, за рахунок чого шкіра стає насиченою, гладкою і пружною, а також сповільнюються процеси старіння.

Ефект сироватки:

  • миттєво зволожує шкіру, усуваючи відчуття сухості, стягнутості і лущення;
  • підтримує еластичність і пружність шкіри;
  • розгладжує мікрорельєф;
  • надає шкірі природне сяйво;
  • пролонгує «життя» клітин;
  • зміцнює епідермальний бар'єр.

Активні інгредієнти:

Гліцерин. Сприяє кращому проникненню вологи в глибокі шари шкіри, перешкоджає попаданню в верхні шкірні шари частинок пилу і мікроорганізмів. Гіпоалергенний.

Гіалуронова кислота. Глибоко зволожує шкіру і утворює на ній тонку плівку, що запобігає втраті вологи, живить епідерміс мінералами і вітамінами, розгладжує зморшки, повертає пружність тканин, зменшує запалення і стимулює загоєння ран, активує захисні властивості шкіри.

Бета-глюкан. Імуномодулятор, має значну антиоксидантну і протизапальну активність. Сприяє синтезу колагену, еластину і гіалуронової кислоти, розгладжує зморшки, захищає шкіру від УФ-променів, прискорює загоєння ран, знищує поверхневі бактерії і грибки, розчиняє жирові пробки, знімає запалення.

Алантоїн. Потужний антиоксидант, має протизапальну та протимікробну дію, сприяє відлущування відмерлих клітин, покращує захисні функції шкіри, пом'якшує і заспокоює шкіру.

Пантенол (вітамін В5). Стимулює регенерацію шкіри і вироблення колагену, розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин, зволожує і живить суху шкіру.

Екстракт гамамелісу. Освіжає і тонізує шкіру, має протизапальну і заспокійливу дію, покращує колір обличчя, зміцнює судинну сітку, звужує пори.

Центела азіатська. Має протизапальну дію, сприяє регенерації клітин, стимулює вироблення і оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність і еластичність тканин.

Алое вера. Заспокоює запалення, стимулює регенерацію тканин, тонізує, захищає шкіру від негативних факторів навколишнього середовища. Також нормалізує мікрофлору шкіри, зміцнює стінки судин і регулює роботу сальних залоз.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель сироватки на тонізовану шкіру обличчя і шиї і розподіліть м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Removar Крем для депіляції з рожевою глиною 100 г

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри