Medi Peel Заспокійлива сироватка з азуленом 50 мл

Medi-Peel Заспокійлива сироватка з азуленом 50 мл

Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum 50 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00018736

Medi Peel

1 Відгук(ів)

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення,підвищення пружності та еластичності,зволоження, зміцнення стінок судин, заспокоєння

Вік: 25+

Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum Заспокійлива сироватка з азуленом 50 мл

Заспокійлива сироватка з азуленом Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum відновлює шкіру і зміцнює захисний бар'єр. Заспокоює подразнену шкіру, бореться з лущенням і почервонінням. Позитивно впливає на схильну до куперозу шкіру і зменшує вираженість судинних зірочок. Екстракт центели азіатської прискорює процеси загоєння, знімає запалення і допомагає в лікуванні акне. Має легку антивікову дію, підвищує пружність шкіри і активізує вироблення волокон колагену і еластину.

Основна функція продукту полягає в тому, що він нормалізує температуру шкіри і підтримує її в показнику 31 ° С. Засіб здатний проникати в найглибші шари епідермісу, відновлюючи і оздоровлюючи шкіру зсередини, зміцнює захисний бар'єр, уповільнює процеси старіння і заспокоює шкіру. Основні діючі компоненти: особливий патентований компонент розроблений в Німеччині - Syricalm допомагає знизити температуру шкіри до здорових 31 градусів (відомо, що підвищеній температурі шкіри ознаки старіння проявляються швидше).

Азулен - надає широкий спектр дії, одночасно сприяючи зволоженню, регенерації, зниження запалення. Азулен швидко і дієво знімає подразнення на шкірі, а також забезпечує додатковий антибактеріальний ефект.

Екстракт гамамелісу - володіє великою різноманітністю властивостей і функцій. Допомагає в боротьбі з куперозом, нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, дає протизапальну, заспокійливу і ранозагоювальну дію. Комплекс з 5 видів гіалуронової кислоти - інтенсивно і глибоко живить клітини епідермісу вологою, відновлює гідроліпідний бар'єр шкіри. Перешкоджає дегідратації, підвищує еластичність шкіри і уповільнює процеси старіння. Сприяє підтримці нормального рівня вологи в клітинах і тканинах шкіри.

Екстракт центели азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки і зменшує купероз.

Нейроліпосоми, які відіграють роль "транспортних контейнерів" - мембрана ліпосом здатна захистити компонент від впливу навколишнього середовища (зберігається свіжість інгредієнтів), а також самі ліпосоми з легкістю проникають всередину епідермісу, проносячи з собою активні інгредієнти.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість сироватки масажними рухами на чисту тонізовану шкіру і м'яко притисніть долоньках.

Відгуки:

2021-05-17

Отличная сыворотка

Приятный аромат, водичковая консистенция, впитывается под 0, нет липкости, хорошо увлажняет, довольно быстро виден результат : воспаления становятся меньше, покраснения проходят.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри