Cruelty free Mr.Scrubber Спрей для тіла сяючий

Mr.Scrubber Спрей для тіла сяючий

Mr.SCRUBBER You Glow Girl

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00013929

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

239грн

Об'єм: 150 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Для блиску

Mr.SCRUBBER You Glow Girl Сяючий спрей для тіла

Сяючий спрей You Glow Girl зволожує і пом'якшує тіло, створює загадковий романтичний образ, надаючи шкірі легкого мерехтливого сяйва. У його складі касторове масло, яке живить суху і чутливу шкіру, відбілює її і надає пружність, зменшує видимість веснянок і пігментних плям. Масло екзотичного кокоса глибоко насичує тіло вологою і перешкоджає її випаровуванню, підсилює природні захисні функції шкіри. Золотиста шкіра в приміщенні, з легким мерехтінням - на сонці, і неймовірно сяюча - в світлі софітів, відчувайте магію спрею You Glow Girl завжди і всюди!

Як працює:

Касторове масло пом'якшує і живить суху і чутливу шкіру, відбілює її, зменшує видимість веснянок і пігментних плям; гліцерин зволожує шкіру, підсилює дію інших компонентів косметичних засобів, транспортує корисні речовини в глибокі шари шкіри, розгладжує зморшки, вирівнює і пом'якшує тіло; кокосове масло інтенсивно зволожує шкіру, відновлює ліпідний бар'єр і попереджає випаровування вологи, зберігає ніжність шкіри протягом усього дня. Масло вирівнює тон і текстуру шкіри, пом'якшує і підсилює її природні захисні функції.

Ефект:

Неймовірно сяюча, ніжна шкіра; пом'якшення і розгладження тіла; парфумування.

Спосіб застосування

Нанести спрей на чисте тіло з відстані 20 см.

Склад

Purified Water / Aqua, Peg-40 hydrogenated castor oil, Glicerin, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Pigment, Perfume, Ethylhexylglycerine.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри