Ciracle bleackhead off Засіб для очищення пор 20 шт

Ciracle Серветки для видалення чорних цяток 20 шт

Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet 

Ciracle Ciracle

ЦБ-00019224

Ciracle

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 20 шт

Бренд: Ciracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Від чорних цяток

Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet Серветки для видалення чорних цяток 20 шт

Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet - найпопулярніший продукт для очищення пор від чорних цяток в Південній Кореї. Засіб м'яко очищає пори від шкірного сала, відкриті і закриті комедони, не подразнюючі шкіру і не розширюючи пори. Спеціальна формула допомагає пом'якшити шкіру і витягнути на поверхню пор всі забруднення.

- Містить спеціальну формулу з натуральними рослинними інгредієнтами, які глибоко проникають в шкіру, надаючи допомогу для видалення вугрів, чорних і білих точок, шкірного сала і бруду, особливо при закупорених порах.

- Формула допомагає сальним пробках в порах пом'якшити і піднятися над поверхнею шкіри, що дозволяє видалити їх з легкістю, не подразнюючі шкіру і не збільшуючи пори.

- Шорстка поверхня шкіри стає більш гладкою і рівною. Макіяж прекрасно лягає на шкіру.

Спосіб застосування:

Перед застосуванням Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet рекомендується прийняти ванну або душ для того щоб пори розкрилися або, вмитися телой водою і покласти на обличчя теплий, вологий рушник.

1. Вийміть лист з банки за допомогою пінцета.

2. Рястяніте трохи лист до овальної форми і розташуйте його на носі або на тій зоні, яка потребує очищення. Лист повинен щільно прилягати до шкіри, без бульбашок повітря. Якщо запалень або "чорних цяток " дуже багато, то рекомендується використовувати відразу дві серветки.

3. Залишити серветку на обличчі 15 хвилин. Не можна дозволяти серветці повністю висохнути, для цього виробник рекомендує накривати серветку зверху поліетиленовою плівкою.

4. Після закінчення рекомендованого часу, зняти серветки і за допомогою ватного диска або ватної палички зчистити стовпчики сальних пробок.

5. Умити обличчя прохолодною водою.

6. Після процедури рекомендується використання звужуючу пори масок, наприклад з глиною. Після чого використовувати порозвужуючий серум. Для шкіри схильної до утворення чорних цяток рекомендується застосовувати серветки щодня в перший тиждень застосування, для повного видалення сальних пробок.

В подальшому застосовувати засіб 1-2 рази для нормальної і сухої шкіри і 2-3 рази в тиждень для жирної та комбінованої шкіри. У будь-якому випадку, Ви можете використовувати Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet так часто, як вимагає стан вашої шкіри. При першому застосуванні ви можете відчути поколювання або пощипування на шкірі, це нормально. Не застосовувати препарат на ранках.

Напиши відгук
Ciracle Серветки для видалення чорних цяток

Ciracle Серветки для видалення чорних цяток

Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри