VTcosmetics Серветки для зняття макіяжу 50 шт

VTcosmetics Серветки для зняття макіяжу 50 шт

VT Cosmetics Cica Mild Cleansing Tissue 

VT Cosmetisc VT Cosmetisc

ЦБ-00018036

VT Cosmetisc

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 50 шт

Бренд: VTcosmetics

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна

Призначення: Очищення

VT Cosmetics Cica Mild Cleansing Tissue Серветки для зняття макіяжу 50 шт

VT Cosmetics Cica Mild Cleansing Tissue - це серветки для зняття макіяжу ефективно, але дбайливо знімають навіть найстійкіший макіяж, очищають шкіру від відмерлих клітин та інших забруднень, не пересушує шкіру. Засіб має зниженим pH для підтримки здорового балансу шкіри. Серветки зволожують і живлять шкіру, мають заспокійливу дію на подразнену і чутливу шкіру обличчя. Серветки зручно брати і використовувати в поїздках, а також підходять для щоденного використання в домашніх умовах. Компоненти, спрямовані на живлення, зволоження шкіри, також мають заспокійливі та протизапальні властивості: чайний комплекс (хризантема, зелений чай, меліса лікарська, листя розмарину, чебрець, ройбос, квітки жасмину).

До складу формули так само входить комплекс Cicahyalon включає 3 типи гіалуронової кислоти і повний комплекс центели азіатської,гіалуронова кислота, здатна утримувати вологу в глибоких шарах епідермісу за рахунок чого робить шкіру пружною і гладенькою і захищає її від зневоднення. Гіалуронова кислота в комбінації з патентованим комплексом Cicaliao і екстракт прополісу, мають яскраво виражені заживляючі, протизапальні дії, сприяють зміцненню та відновленню захисних функцій шкіри, крім цього, пом'якшують і живлять чутливу шкіру.

Спосіб застосування:

Відкрити клапан і витягти серветку. Використовувати за призначенням. Щоб уникнути висихання серветок після застосування щільно закрити клапан. Серветки призначені для одноразового використання.

Напиши відгук
VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics cica capsule mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри