Mon mou Набір двохсторонніх рушників для обличчя

Mon mou Набір двохсторонніх рушників для обличчя

Mon mou Набір двохсторонніх рушників для обличчя 

MON MOU MON MOU

ЦБ-00017189

MON MOU

Наявність: Немає в наявності

750грн

Колір: Білий

Бренд: Mon Mou

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Mon mou Набір двохсторонніх рушників для обличчя та шиї

Двосторонній рушник з натурального 100% шовку і мікромахри стане незамінним помічником у догляді за ніжною шкірою обличчя і шиї, дозволить підтримувати її в ідеальному стані, зберігаючи молодість і красу.Делікатне завершення процесу очищення шкіри - ніжне протирання обличчя і шиї після вмивання.

Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої ​​і проблемної. Гладка шовкова сторона рушника поглинає вологу, ніжно торкаючись обличчя, не розтягуючи і не дратуючи шкіру, залишаючи після протирання приємне відчуття зволоження. Гіпоалергенність і бактерицидні властивості натурального шовку роблять рушник бездоганним для якісної гігієни і чистоти шкіри обличчя. Власницям чутливої ​​і проблемної шкіри рекомендується протирати обличчя відразу шовкової стороною.

Спосіб застосування:

Якщо у вас нормальна шкіра без почервоніння і висипань, помийте обличчя звичним для вас способом і акуратно промокніть шкіру махровою стороною, потім переверніть рушник і приберіть залишки вологи шовковою стороною. Рівний тон обличчя, гладка і сяюча шкіра без почуття стягнутості і нових висипань.

Напиши відгук
Mon Mou Рушник - тюрбан білий

Mon Mou Рушник - тюрбан білий

Mon Mou двосторонній рушник в білому кольорі

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри