The benefit Coralista Пудра,рум'яна

Benefit Рум'яна для обличчя міні

Benefit Coralista  

Benefit Benefit

ЦБ-00017735

Benefit

Наявність: Немає в наявності

1145грн

Benefit Coralista Рум'яна для обличчя (міні)

Чудові пудрові рум'яна Coralista від відомого американського бренду Benefit - це поєднання високої якості, грайливої стильною упаковки і універсального коралового відтінку з рожевим підтоном, який ідеально підійде власницям кольору шкіри і волосся. Розкішна коробочка з яскравим принтом, оснащена дзеркальцем і пензлем, приховує в собі справжній скарб - блискучі рум'яна, за допомогою яких ви з легкістю зможете внести в образ нову нотку і створити воістину шикарний мейк-ап.

Косметичний продукт володіє шовковистою текстурою, завдяки чому він добре набирається на кисть і рівномірно лягає на шкіру, немов найтонша вуаль. Рум'яна мають чудову стійкість, не втрачаючи інтенсивності і не скочуючись на протязі всього дня.

Застосовуючи їх, ви можете візуально моделювати овал обличчя і прикрашати шкіру вишуканим сяйвом, яке підкреслить вашу натуральну красу. Рум'яна Coralista стануть гідним поповненням beauty-арсеналу будь-якої сучасної дівчини, яка щоразу буде піднімати настрій своїй власниці і допомагати їй виглядати на 100% чарівно.

Спосіб застосування

Наберіть пудру пензлем і струсіть надлишок в кришечку пудри. Потім нанесіть, злегка припудрюючи щічки і носик.

Напиши відгук
Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer mini

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри