Revolution iced hearts

I heart revolution iced hearts Хайлайтер

I heart revolution iced hearts 

ЦБ-00015285

Наявність: Немає в наявності

250грн

Об'єм: 10 гр

Бренд: Makeup Revolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

I heart revolution iced hearts Хайлайтер 

Рум'яна Makeup Revolution Blushing Hearts Blusher неймовірно освіжають обличчя і допомагають за лічені секунди його омолодити. Засіб складається з трьох відтінків, ідеально поєднуються між собою. Ви можете використовувати тільки один з них, а можете змішувати їх в будь-якому порядку. Ідеальна палітра від персикового до золотого допомагає виділити особливо пікантні принади вашого обличчя - щічки і, при бажанні, підборіддя.

Засіб легко наноситься, чудово тушується, не обсипається і не збирається в зморшках. Рум'яна мають дивовижної стійкістю, не втрачають інтенсивність кольору і добре знімаються за допомогою звичайного засобу для демакіяжу. Зручна і компактна упаковка дозволяє носити засіб з собою в косметичці. Створюйте свої найкращі і найсміливіші образи, використовуючи тільки кращі косметичні засоби!

Спосіб застосування

наберіть невелику кількість рум'ян, посміхніться, це кращий спосіб знайти на щоках правильні ділянки для нанесення рум'ян. Злегка торкніться зони «яблук» на щоках і рухайтеся у напрямку до вуха, інтенсивність кольору регулюйте самостійно.

Напиши відгук
Paese Blush Argan Oil 64

Paese Blush Argan Oil 64

Paese Blush Argan Oil Рум'яна з аргановим маслом 64

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри