Chi Keratin Натуральний рідкий шовк 15 мл

CHI Натуральний рідкий шовк з кератином

CHI Keratin Silk Infusion

CHI CHI

ЦБ-00004128

CHI

Наявність: Є в наявності

150грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Keratin Silk Infusion Рідкий шовк для волосся 

Волосся часто порівнюють з шовком - з цим блискучим, гладким, ковзаючим і ніжним матеріалом. Більш того, секрет розкішної шевелюри японських гейш криється в щоденному натирання волосся клаптем натурального шовку. Не дивно, що молекули шовку сьогодні широко використовують в косметології, зокрема, в доглядаючих засобах за волоссям, для відновлення і поліпшення зовнішнього вигляду пошкоджених і ламких пасмів.

Рідкий шовк CHI Keratin Silk Infusion - інтенсивний засіб для відновлення сухого і пошкодженого волосся. До складу цього косметичного продукту входить натуральний кератин, який сприяє ефективному відновленню кутикули волоса, і молекули шовку - для підтримки оптимального гідробалансу і розкішного блиску.

Це гармонійне поєднання двох інтенсивних компонентів допомагає повернути вашому неживиому і сухому волоссю розкішний блиск, шовковистість і еластичність, додасть їм доглянутого вигляду і силу.

Використовуйте рідкий шовк CHI Keratin Silk Infusion щодня для відновлення і зміцнення ваших локонів!

Спосіб застосування

Вимити волосся використовуючи шампунь CHI Keratin Shampoo. Нанести невелику кількість на вологе волосся, по всій довжині, не змивати.

Склад

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Keratin Amino Acid, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Fragrance, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри