Essence mosaic compact powder 01 Пудра контурна

Essence mosaic compact powder 01 Пудра контурна

Essence Mosaic Compact Powder 

ЦБ-00016762

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 10 гр

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Essence Mosaic Compact Powder 

Мозаїка з п'яти відтінків - відмінний вибір для створення ілюзії ніжного дотику сонця! Essence Mosaic Compact Powder об'єднує в собі відразу кілька засобів - пудру, бронзер і рум'яна. Ефект можна варіювати в залежності від підбору відтінку і техніки нанесення.

Переваги продукту

Привабливі відтінки без рудого підтона;

легке нанесення;

рівномірний покриття;

стійкість.

Як діє?

Пудра легко набирається на кисть і добре розтушовують. Колір шкіри набуває здоровий бронзовий відтінок. Дрібні світловідбиваючі частинки практично непомітні, проте створюють приємне сяйво на сонці.

З чим використовувати?

В першу чергу очистіть шкіру, а також скористайтеся тоніком і зволожуючим кремом. Після цього нанесіть тональний крем. Далі перейдіть до Mosaic Compact Powder. Якщо ви хочете використовувати засіб як пудру, то нанесіть його на все обличчя. Ефект засмаги ви можете створити більш темними бронзовими відтінками. А щоб отримати ніжний мерехтливий рум'янець, використовуйте рожеві тони.

Як використовувати?

Нанесіть необхідну кількість на шкіру за допомогою спеціального спонжа або пензлем, і рівномірно розподіліть. Рекомендується використовувати даний засіб, як в якості основного, так і в якості завершального штриха.

Склад

TALC, MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, SAPPHIRE POWDER, CALCIUM CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHNEENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 , CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).

Напиши відгук
Revolution Coconut Baking powder 22 g

Revolution Coconut Baking powder 22 g

Revolution Coconut Baking powder Кокосова пудра 22 г

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри