Sachajuan Stockholm Dark Volume Powder 75 ml

Sachajuan Stockholm Dark Volume Powder 75 ml

Sachajuan Пудра-спрей для об'єму темного волосся 75 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020781

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

511грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Sachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Поглинає надлишки себуму та забруднення, миттєво освіжає шкіру голови і волосся, створює розкішний прикореневий об’єм

Sachajuan Stockholm Dark Volume Powder Пудра-спрей для об'єму темного волосся 75 мл

Потрібно швидко та дбайливо очистити темне волосся від забруднень, збільшити об’єм, а також зберегти відтінок насиченим і яскравим? Вам допоможе пудра-спрей Dark Volume Powder. Це засіб на порошковій основі, розроблений спеціально для темного волосся будь-якої довжини і типу. Пудра-спрей відзначена нагородою Swedish Beauty Awards 2014. Продукт не містить парабенів, виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free), підходить для веганів.

Пудра-спрей ідеально підходить для експрес-догляду. Вона вбирає надлишки себуму та забруднення, миттєво освіжає шкіру голови і волосся, створює розкішний прикореневий об’єм. Наявність темних пігментів у формулі дозволяє уникнути неохайних світлих плям і розводів. Комплекс Ocean Silk Technology на основі екстрактів холодноводних водоростей Chondrus і Rhodophyceae підвищує еластичність волосся, нормалізує водно-мінеральний баланс шкіри голови, запобігає втраті вологи та підсилює природний блиск.

Пудра-спрей - чудовий засіб для експрес-очищення. Для регулярного догляду використовуйте шампунь, кондиціонер, маску й олію Sachajuan для темного волосся. Продукти однієї серії доповнюють і підсилюють дію один одного, забезпечуючи найкращий результат.

Спосіб застосування:

Нанесіть на шкіру голови з відстані приблизно 10 см на сухе волосся та дайте йому висохнути. Видаліть надлишки та укладіть .

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри