Shachajuan Dark volume powder 200ml Пудра-спрей для обму темного волосся

Sachajuan Stockholm Dark Volume Powder 200 ml

Sachajuan Пудра-спрей для об'єму темного волосся 200 мл

SachaJuan SachaJuan

ЦБ-00020767

SachaJuan

Наявність: Немає в наявності

896грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Shachajuan

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Швеція

Призначення: Вбирає надлишки себуму та забруднення, миттєво освіжає шкіру голови і волосся, створює розкішний прикореневий об’єм

Sachajuan Stockholm Dark Volume Powder Пудра-спрей для об'єму темного волосся 200 мл

Потрібно швидко та дбайливо очистити темне волосся від забруднень, збільшити об’єм, а також зберегти відтінок насиченим і яскравим? Вам допоможе пудра-спрей Dark Volume Powder. Це засіб на порошковій основі, розроблений спеціально для темного волосся будь-якої довжини і типу. Пудра-спрей відзначена нагородою Swedish Beauty Awards 2014. Продукт не містить парабенів, виготовляється відповідно до сучасних етичних норм (Cruelty Free), підходить для веганів.

Пудра-спрей ідеально підходить для експрес-догляду. Вона вбирає надлишки себуму та забруднення, миттєво освіжає шкіру голови і волосся, створює розкішний прикореневий об’єм. Наявність темних пігментів у формулі дозволяє уникнути неохайних світлих плям і розводів. Комплекс Ocean Silk Technology на основі екстрактів холодноводних водоростей Chondrus і Rhodophyceae підвищує еластичність волосся, нормалізує водно-мінеральний баланс шкіри голови, запобігає втраті вологи та підсилює природний блиск.

Пудра-спрей — чудовий засіб для експрес-очищення. Для регулярного догляду використовуйте шампунь, кондиціонер, маску й олію Sachajuan для темного волосся. Продукти однієї серії доповнюють і підсилюють дію один одного, забезпечуючи найкращий результат.

Спосіб застосування:

Перед застосуванням добре струсіть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 10 см. Наносьте короткими натисканнями. Якщо розпилювач засмітився, промийте ковпачок теплою водою.

Напиши відгук
Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Scalp Shampoo 1000 ml

Sachajuan Шампунь для глибокого очищення шкіри голови 1000 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри