Benefit Browvo Conditioning primer

Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer mini

Benefit Benefit

ЦБ-00006548

Benefit

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 3 мл

Бренд: Benefit

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Для наведення контуру

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer mini

В косметичці кожної дівчини є тисяча і один спосіб, що допомагає її швидкому перетворенню. Праймер для обличчя - один з таких. Він вирівнює тон і доглядає за шкірою, продовжує стійкість макіяжу і захищає епідерміс від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Подібні функції виконує і праймер для брів Browvo! Conditioning Primer німецького бренду Benefit.

Стильний компактний стік з металізованим оформленням має зручний силіконовий аплікатор, рівномірно розподіляє засіб по волосках. В основі формули продукту - натуральні протеїни сої і кератин, покликані зміцнювати структуру брів, робити їх більш щільними і прискорювати ріст. Також праймер працює в іншому напрямку - фіксує результат моделювання, візуально додаючи бровам густоти, виразність і трендовую «пухнастість». Browvo! Conditioning Primer продовжує стійкість пігменту пудри або олівця з тієї ж лінії.

Спосіб застосування:

При першому використанні проверніть олівець кілька разів до появи гелю на аплікаторі. Якщо ви користуєтеся засобом щодня, досить один раз провернути підставу до клацання і почекати, поки з'явиться гель. Ковзаючим рухом проведіть BROWVO! по бровам і дайте гелю підсохнути перед нанесенням на брови інших засобів. Використовуйте праймер в якості ефективної основи для макіяжу або наносите його перед сном, щоб живильний гель діяв, поки ви спите.

Напиши відгук
Benefit Мерехтлива пудра - хайлайтер міні

Benefit Мерехтлива пудра - хайлайтер міні

Benefit Dandelion Twinkle 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри