Benefit Browvo Праймер для брів

Benefit Browvo! Праймер для брів

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer 

Benefit Benefit

ЦБ-00017726

Benefit

Наявність: Немає в наявності

635грн

Об'єм: 3 мл

Бренд: Benefit

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer Праймер для брів

У косметичці кожної дівчини є тисяча і один спосіб, що допомагає її швидкому перетворенню. Праймер для обличчя - один з таких must-have. Він вирівнює тон і доглядає за шкірою, продовжує стійкість макіяжу і захищає епідерміс від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Подібні функції виконує і праймер для брів Browvo Conditioning Primer бренду Benefit.

Стильний компактний стік з металізованим оформленням має зручну силіконову кисть, рівномірно розподіляє засіб по волосках. В основі формули - натуральні протеїни сої і кератин, покликані зміцнювати структуру брів, робити їх більш щільними і прискорювати ріст. Також праймер працює в іншому напрямку - фіксує результат моделювання, візуально додаючи брів густоту, виразність і трендову «пухнастість». Browvo Conditioning Primer продовжує стійкість пігменту пудри або олівця з тієї ж лінії.

Спосіб застосування:

При першому використанні проверніть олівець кілька разів до появи гелю на аплікаторі. Якщо ви користуєтеся засобом щодня, досить один раз провернути до клацання і почекати, поки з'явиться гель. Ковзаючим рухом проведіть BROWVO по бровах і дайте гелю підсохнути перед нанесенням на брови інших засобів. Використовуйте праймер в якості ефективної основи для макіяжу або наносите його перед сном, щоб живильний гель діяв, поки ви спите.

Напиши відгук
Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Праймер для створення натуральних брів міні

Benefit Browvo! Conditioning Eyebrow Primer mini

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри