Papadesign Бокал Мої 50 відтінків червоного 380 мл

Papadesign Бокал Мої 50 відтінків червоного 380 мл

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00012663

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 380 мл

Колір: Прозорий

Бренд: Papadesign

Країна виробник: Україна

Papadesign Бокал Мої 50 відтінків червоного 380 мл

Ти справжня любителька винця, екзистенціальних романів і рваних джинсів із щільного деніму? Тоді цей келих твій.

Ніііі, він не має ніякого стосунку до гучного фільму (ну, усі ж знають про що йде мова). Він сам по собі, такий же самодостатній, як і ти. Пити теж потрібно вміти красиво і вишукано, як і належить справжній леді після важкого робочого дня. У цьому граалі ти зможеш утопити всі жалі дня, що минає (0,38 літрів – це вам взагалі-то не жарти).

Розійшлася з хлопцем? Проблеми на роботі? Не встигаєш дописати диплом? Не має необхідності відразу рубати каре (а раптом тобі не буде личити?). Просто налий життєдайної водиці червоного кольору в це чудо скляної промисловості і розслабся. Правда-правда, твої проблеми відразу відійдуть на другий план.

Ще сумніваєшся, чи потрібен він тобі? Наша однозначну відповідь – так! По-перше, він дуууже стильний. Можеш іти на будь-яку вечірку зі своєю тарою і тебе точно засиплють питаннями на кшталт: де купила? (А ми ж бо з тобою знаємо правильну відповідь). По-друге, келих уміщує в себе велику кількість будь-якої рідини. Навіть якщо ти не балуєшся винцем, все одно терміново хапай його і тягни додому.Більше аргументів? Хмм, а як тобі цей шикарний малюнок? Ми в нього просто закохалися.

Усе ще в пошуках своїх п'ятдесяти відтінків червоного? Нам здається, шукати вже нічого не потрібно, тому що це найкращий екземпляр. Ми за естетику в усьому, тому твердо впевнені, що дівчата повинні пити тільки з красивого посуду.

Келих "Мои 50 оттенков красного" – це ідеальна квінтесенція краси й практичності.

Напиши відгук
Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри