Papadesign Бокал Истина в вине

Papadesign Бокал Истина в вине

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00018659

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 380 мл

Колір: Прозорий

Бренд: Papadesign

Країна виробник: Україна

Papadesign Бокал Истина в вине 

Те, що істина у вині, придумали ще в Давньому Римі. А ми-то з тобою вже точно знаємо, що пити вина - це не просто розвага, а окрема філософія. А шлях до високих ідей починається з правильного винного антуражу. І, звичайно, по-перше, це гарний, філігранно естетичний і ідеально підібраний до випадку і сорту винний келих.

Ексклюзивний келих «Істина у вині» від PAPAdesign вже точно налаштує на потрібний лад і створить відповідну атмосферу для витонченої і душеспасіння винної філософії. А ти знаєш, людство зрозуміло, що істина у вині, ще на початку нашої ери. Про це написав давньоримський історик і державний діяч Пліній Старший. Тоді він проголосив латинською «In vino veritas» і фраза відразу пішла в народ, ставши загальноприйнятою. Так, так що навіть давньогрецький ліричний поет Алкей захотів її привласнити. Власне, точно невідомо зараз, хто став автором знаменитого вислову - ці два персонажа практично порівну ділять «трон». Але повторювати її стали всі кращі уми людства.

Надмірна кількість вина може не те, що істину від тебе закрити, але і багато інших двері ... Обережно - ми віримо в твій розум. Загалом, варіації трактувань значення цього глибоко вираження просто безмірні - широке поле для діяльності і цікавих тем за вином. Нехай в тобі буде більше вина, істини, щастя, вишуканою винної філософії і тонкого гумору.

Напиши відгук
Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри