Papadesign Бокал "Не ной" 380 мл

Papadesign Бокал "Не ной" 380 мл

Papadesign

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00018142

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 380 мл

Колір: Прозорий

Бренд: Papadesign

Країна виробник: Україна

Papadesign Бокал "Не ной" 380 мл

Хей, йо, що не ной! Випий вина, розслабся і все налагодиться. Скільки разів у житті тобі ставало важко ... І скільки разів в житті замість слушної поради ти отримуєш у відповідь тільки вказівка ​​- Не ний? Це деструктивний шлях вирішення проблеми. Ми ж оригінальним келихом не тільки радимо тобі не розкисати, а й даємо підказку на спосіб вирішення всього. Адже справа в чому? Спершу треба поставити собі установку не скаржитися і не шкодувати, а діяти. Потім розслабитися і отримати задоволення від життя. А щастя привертає щастя. Так говорять усі тренери успіху. PAPAdesign перевірив і з упевненістю може заявити: працює безвідмовно.

PAPAdesign - самі кльові келихи у всій Україні.Наші ексклюзивні подарунки - це не просто красиві і практичні речі. Це ціла філософія життя, порятунок від депресії і взагалі спосіб прожити свої роки так, щоб не було боляче за витрачений час. У чому секрет успіху, нашого і вашого?

Крута ідея. Так, ідеї рулять всім. У нас з креативом, як ти бачиш, справи йдуть дуже добре. У PAPAdesign зібрані самі творчі, найоригінальніші і найдобріші креатори. Наша головна ідея - жити весело, добре і завзято. А велике, таке об'ємне і всеосяжне щастя складається з дрібниць і деталей. Так почни ж з посуду, а найголовніше - з келихів.

Хороше вино з хорошого келиха .Ну, а тим, хто знаходить істину саме у вині, а не в обчисленні калорій - на роду написано розумітися на хороших винних посиденьках. Це дарує нам розслаблення, додатково розкриває смаки нових страв, знімає рутинні шори ... І таким чином знову-таки веде до народження нових ідей і сил для їх реалізації.

Напиши відгук
Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри