Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00018144

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 380 мл

Колір: Прозорий

Бренд: Papadesign

Країна виробник: Україна

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

А у тебе бувало, що начебто п'єш мало, начебто навіть твереза, а потім «бах» – і не знаєш, яким дивом опинилася на дивані в пальто і чоботях? У всіх дівчаток таке бувало... Бо на те ми й дівчатка, щоб веселитися до переможного кінця і стрілок на колготках!

Якщо ти ще та шалена імператриця, але все ж бажаєш контролювати рівень алкоголю у своєму організмі – цей келих для тебе. Він ненав'язливо нагадає тобі, що шлях від королеви танцполу до сильної і незалежної жінки, яка перебуває в епіцентрі будь-якого барного скандалу, дуже короткий і простий…

Шкала сп'яніння точно-точнісінько виконує не тільки естетичну функцію! Адже вона справді допоможе тобі вчасно зупинити душевну тягу до продовження вечірки. Якщо вже перетнула позначку «душа компанії» – замовляй каву, чим міцнішу і без цукру. Інакше тріумфальне повернення королеви танцполу необхідно буде перенести до кращих часів.

Шукаєш можливість виділитися своїм подарунком на тлі інших? Гаразд-гаразд, не переживай, цей келих буде оригінальнішим за букет із цукерок. Та до біса надмірну скромність! Цей келих справді розкішний і цінний скляний презент, який сподобається всім без винятку.

Келих «Шкала опьянения» допоможе стати гідною Королевою ночі (просто як в пісні Олі Полякової)!

Напиши відгук
Papadesign Бокал Шкала настрою

Papadesign Бокал Шкала настрою

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри