Бокал Инь Пьянь Papa

Papadesign Бокал " Инь Пьянь" 380 мл

Papadesign

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00018152

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

299грн

Об'єм: 380 мл

Колір: Прозорий

Бренд: Papadesign

Країна виробник: Україна

Papadesign Бокал " Инь Пьянь" 380 мл

Уміння посміятися над собою – головний наш талант. Здорова самоїронія рятує від душевних ран, захищає від нападок недругів, та й взагалі хороший спосіб повеселитися і застрахуватися від депресії. Так що оригінальний келих «Инь Пьянь...» – відмінний варіант незвичайного подарунка собі і подругам, які люблять грузитися. Зрозуміло, якщо у них гарне почуття гумору – і твої френдесси можуть посміятися над своїми стражданнями. А якщо ні – негайно починай виховувати в них цей талант. Адже всі наші страждання – це просто дурниця: чим менше «грузу» – тим краще живеш!

Знову не ладиться на роботі, бойфренд холодний і не дарує подарунки, а подруга вже втомилися від твоїх скарг на тяжке життя? Ти не повіриш, але таке буває з усіма. І тим більше не повіриш – ти не гідна цих страждань. Ну ось в принципі не гідна, бо ти най-най. А ще й тому, що все мине, і з часом ти будеш згадувати про цю фігню зі сміхом і шкодувати тільки про те, що стільки енергії і сил вилетіло в трубу...

Так що негайно витри сльози, збери всі свої сили в кулак і тисни на «замовлення». Наша ціна приємно радує, а доставка не змусить себе довго чекати. Далі взагалі все гранично просто. Цей келих, що наповнюється вином – найнадійніший спосіб викликати у себе посмішку і підбадьоритися, підморгуючи своїм проблемам. А вони так цього бояться, що самі собою тікають, звільняючи місце для щастя і веселощів.

Ну, ти ж тонка натура. А інакше б не страждала. Так що і на винних розвагах, напевно, розумієшся. Винні келихи – важлива складова цієї смачної і вишуканою терапії. Ось тобі кілька аргументів на користь нашого оригінального витвору «Инь Пьянь...».

  1. Матеріал – це головне. Якість випитого тобою вина безпосередньо залежить від якості матеріалів виготовлення келиха. Ми використовували для цього найтонше екологічне правильне скло, у якому б вино найкращим чином розкривалося.
  2. Прикольний напис рятує душі від туги. Так що потрібно замовити і купити оптом, щоб кожній подружці дісталося по такому келиху. Адже всі ми час від часу впадаємо в ниття, сльози і страждання. А так – дістаєш цей келих, посміхаєшся його іронії, потім своєму почесного статусу, наливаєш вина (та хоч навіть води з лимоном), повільно п'єш під улюблену пісню – і життя відразу стане не таким кислим, як лимон.
  3. Краса врятує світ, а нас – у першу чергу. Страждати теж потрібно вміти. Ми як справжні леді будемо це робити красиво. З макіяжем, хорошим вином із стильного келиха і в модній сукні. До речі, виплакатися досхочу – це теж варіант позбавлення від страждань. Наплакалася і ну ж бо собою милуватися: багато хто з нас красивіше саме у своїх стражданнях – а ти ж в них взагалі королева. Тільки уяви, які з цим келихом будуть фоточки в Інстаграмі. Можна тепер діставати келих «Королева» тільки, коли захочеться покапризувати про нову шубу або духи...

Загалом, аргументів у нас ще багато-багато – усе не перерахуєш. А часу немає: потрібно страждати і пити, пити й веселитися, веселитися та думати, як завоювати світ!

Напиши відгук
Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри