Paese Помадка для брів

Paese Помадка для брів

Paese Brow Couture Pomade Dark brunette 04

Paese Paese

ЦБ-00007064

Paese

Наявність: Є в наявності

355грн

Об'єм: 5.5g

Бренд: Paese

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Зроблено в: Польща

Paese Brow Couture Pomade

Гарні брови надають макіяжу представниці прекрасної статі виразність, витонченість і ефектність. Інноваційна помадка Paese Brow Couture Pomade стає чудовим варіантом для сучасної леді, яка ретельно стежить за кожною деталлю в своєму непереборному вигляді.

Засіб відрізняється насиченою кремовою консистенцією, завдяки чому воно легко наноситься, рівномірно розподіляється і добре розтушовують. Професійний продукт має високопігментовані формулою, тому він забезпечує насичений відтінок і довгограючий фініш навіть в умовах підвищеної вологості. Помадка підходить для моделювання брів, коригування їх форми, створення бажаного відтінку і профарбовування волосків. Вона допоможе своїй власниці виглядати дійсної бездоганно як на роботі, так і відпочинку.

Спосіб застосування:

Розчешіть брови, укладіть волоски так, щоб результат вас задовольнив. Візьміть трохи засобу на скошену кисть і тонкою лінією розподіліть внизу брови. Лінія повинна бути рівною і без зайвих виступів. Вважайте, що під нею фарбувати не можна, тому переконайтеся в симетрії. Візьміть ще трохи помади і точними рухами уздовж зростання волосків нанесіть її на нижню лінію і розтушуйте. Повторіть процес для верхньої лінії.

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри