Medi-Peel Подарунковий набір засобів проти зморшок з пептидами

Medi-Peel Подарунковий набір засобів проти зморшок з пептидами

Medi-Peel Bor-Tox Multi Care Kit 

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00020010

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

1565грн

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Eфективно бореться зі зморшками, підтягує рельєф і робить шкіру більш пружною і еластичною

Medi-Peel Bor-Tox Multi Care Kit Набір засобів проти зморшок з пептидами 

В набор входят:

  • Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Toner 30 ml
  • Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Emulsion 30 ml
  • Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Ampoule 30 ml
  • Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptide Cream 50 g

Набір засобів проти зморшок з пептидами призначений для боротьби з віковими змінами і уповільнення старіння шкіри. Засоби містять в своєму складі комплекс пептидів у високій концентрації, які запускають в шкірі процеси регенерації, допомагають зменшити навіть найглибші зморшки, а також вирішити інші проблеми, пов'язані з віком: зволожують, покращують тон, підтягують рельєф, зміцнюють овал обличчя.

Волюфілін в складі  - це унікальний компонент, який працює в глибоких шарах шкіри, який забезпечує ефект ботокса без ін'єкції. Він представляє комбінацію гідрогенізованого полізобутилену, синтетичного масла і екстракту кореня рослини Anemarrhenae Asphodeloides. Саме екстракт цього кореня ефективно стимулює утворення ліпідів, клітин, з яких, в основному, складається жирова тканина, завдяки чому в'яла, млява шкіра швидко зміцнюється, створюється ефект ліфтингу, що зберігається надовго.

Регулярне застосування даної лінії нормалізує гідроліпідний баланс, допомагає утримувати вологу в клітинах, прибрати лущення, сухість, зневоднення, поява мімічних та вікових зморшок. Вони швидко розгладжуються, шкіра підтягується, стає більш гладкою, ніжною, зі здоровим кольором обличчя.

Спосіб застосування:

Після етапу очищення, візьміть достатню кількість тонера і протріть ним обличчя. Після тонера, візьміть сироватку і нанесіть необхідну кількість на обличчя легкими рухами . Для фінального етапу, в наборі є дві опції засобів для використання. Якщо у вас стан шкіри в даний момент сухий, або хочете нанести більш щільний догляд на ніч, використовуйте крем. Якщо ваша шкіра більш комбінованого або жирного типу, або бажаєте більш легку текстуру в ранковому догляді, тоді використовуйте емульсію. Вона по текстурі більш рідка і легка для поглинання.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри