Transparent Lab Urea Cleanser 200 мл Гель для вмивання з сечовиною

Transparent Lab Urea Face Cleanser 200 мл

Transparent Lab Гель для Вмивання з Сечовиною  200 мл 

Transparent Lab Transparent Lab

ЦБ-00032506

Transparent Lab

Наявність: Є в наявності

787грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Transparent Lab

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Іспанія

Призначення: очищення

 Transparent Lab Urea Face Cleanser Гель для Вмивання з Сечовиною  200 мл 

Очищувальне молочко з 5% сечовини розроблене для ефективного очищення, не пересушуючи шкіру. Воно не лише ефективно очищує та знімає макіяж м'яко і комфортно, але й забезпечує інтенсивне зволоження, не порушуючи при цьому шкірного бар'єру. 5% Urea 0,1% Allantoin Сечовина, відома своїми зволожувальними властивостями, допомагає утримувати необхідну вологу, ідеально підходить для людей із сухою шкірою або шкірою, схильною до зневоднення. Ідеальне для щоденного використання, це очищувальне молочко ідеально підходить для дуже сухої та зневодненої шкіри.

Спосіб застосування : Ви можете використовувати його як універсальний засіб для швидкого очищення або включити його як додатковий етап до вашої процедури подвійного очищення, щоб повністю видалити всі сліди макіяжу. Для зняття водостійкого макіяжу ми рекомендуємо використовувати наш очищувальний засіб Oil-based Cleanser, як попередній етап очищення.

Склад: Aqua (Water), Urea, Dimethicone, Glycerin, Propanediol, Betaine, Bisabolol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Sodium Phytate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Напиши відгук
Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Легкий сонцезахисний крем 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри