Medi-peel red lacto collagen clear 28 ml Очищуюча пінка для вмивання

Medi-Peel Aesthe Derma Lacto Collagen Clear 28 ml

Medi-Peel Очищаюча пінка з колагеном і лактобактеріями 28 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021667

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

215грн

Об'єм: 28 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення

Вік: 30+

Medi-Peel Aesthe Derma Lacto Collagen Clear Очищаюча пінка з колагеном і лактобактеріями 28 мл

Очищуючий засіб з колагеном і ферментованим комплексом Medi-Peel Aesthe Derma Lacto Collagen Clear очищає шкіру від забруднень і макіяжу, ефективно і без подразнень. Запускає механізми регенерації і ревіталізації шкіри, надає омолоджуючу дію, завдяки чому шкіра підтягується і розгладжується, стає більш пружною. Утримує вологу в клітинах, забезпечуючи оптимальне зволоження шкіри, заспокоює подразнену шкіру, має антимікробну дію, відновлює і зволожує шкіру. Регулює роботу сальних залоз, звужує пори, оптимізує мікрофлору, зміцнює захисні функції шкіри, оздоровлює і тонізує.

Пінка складається з особливих капсул, наповнених комплексом ферментів: лактобактерії, лактококи і біфідобактерії. Цей комплекс зміцнює захисні функції шкіри, оздоровлює і тонізує.

Пінка має зміцнюючу дію, підтягує і сприяє звуженню пор. Заспокоює, знімає свербіж і подразнення, вирівнює рельєф шкіри і інтенсивно зволожує.

Продукт утворює рясну пінку, бульбашки якої проникають глибоко в пори, виводять всі забруднення і розчиняють жирові пробки.

Основні діючі компоненти:

Колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани і має заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Ферменти біфідобактерій - володіє найпотужнішими відновлюючими, репаративними і захисними властивостями.

Ферменти лактобактерій - освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.

Екстракт зеленого чаю - прекрасно знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною і еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.

Спосіб застосування:

Змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М'якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри