Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser 160 ml

Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser 160 ml

Medi-Peel Мяка пінка з чайним деревом 160 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021662

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 160 ml

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для проблемної та жирної шкіри

Призначення: Регулює роботу сальних залоз, нормалізує водно-ліпідний баланс,прискорює процеси загоєння, появі акне і вугрового висипу

Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser Мяка пінка з чайним деревом 160 мл

М’яка пінка-мус з чайним деревом Medi-Peel Dutch Tea Bubble Cleanser делікатно очищає шкіру і усуває жирний блиск, підтримуючи оптимальний рівень зволоження. Перешкоджає закупорювання пор, заспокоює почервоніння і подразнення, зупиняє запальні процеси.

Пінка дбайливо видаляє забруднення, надлишки себума і залишки макіяжу, розчиняє сальні пробки і освітлює чорні цятки. Регулює роботу сальних залоз, перешкоджає зайве виділенню шкірного сала, нормалізує водно-ліпідний баланс. Прискорює процеси загоєння, перешкоджає появі акне і вугрового висипу, зміцнює захисний бар’єр.

Засіб представлено в зручному форматі з дозатором і при натисканні моментально перетворюється в ніжну пінку. Дрібні бульбашки приємно масажують і розслаблюють шкіру, залишаючи відчуття свіжості і легкості після вмивання.

Основні діючі речовини:

  • Комплекс чайного дерева (вода, екстракт і масло) надає сильний антимікробний ефект. Бореться з закупоркою пор, нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зменшує жирний блиск.
  • 7 видів гіалуронової кислоти забезпечують активне зволоження на всіх шарах епідермісу. Активно зволожує клітини, сприяють утриманню вологи в шкірі, утворюючи захисний шар.
  • Комплекс центели азіатської підвищує пружність і еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою. Утворює захисний бар’єр, який огороджує шкіру від ультрафіолету і негативних факторів зовнішнього середовища.
  • Екстракт кори білої верби – природне джерело саліцилової кислоти. Володіє антибактеріальними, протизапальними, пом’якшуючими і відлущуючими властивостями. Підсушує область запалень, перешкоджає появі висипань.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру і м’яко помасажуйте шкіру. Змийте засіб теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри