Pyunkang Yul Calming Low Ph Foaming Cleanser 150 ml

Pyunkang Yul Calming Low Ph Foaming Cleanser 150 ml

Pyunkang Yul Пінка-мус для вмивання 150 мл

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00020925

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна, суха та чутлива

Призначення: Дбайливо доглядають за шкірою, усувають почервоніння, лікують рани від прищів і захищають шкірний бар'єр

Pyunkang Yul Calming Low Ph Foaming Cleanser Пінка-мус для вмивання 150 мл

Pyunkang Yul Calming Low pH Foaming Cleanser пінка-мус для вмивання. Продукт дуже ніжно і делікатно очищає шкіру, не стягуючи і не викликаючи відчуття дискомфорту за рахунок вмісту м'яких ПАР (поверхнево-активні речовини).

Засіб Pyunkang Yul Calming Low pH Foaming Cleanser підійде як базове очищення для всіх типів шкіри, у тому числі гіперчутливій. У складі комплекс з рослинних інгредієнтів, які дбайливо доглядають за шкірою, усувають почервоніння, лікують рани від прищів і захищають шкірний бар'єр.

Екстракт центели азіатської покращує мікроциркуляцію крові до клітин, допомагає наситити шкіру вологою, має потужну протизапальну і регенеруючу дію.Зміцнює кровоносні судини, тому рекомендований для профілактики купероза і розацеа .

Екстракт кори білої верби - рослинний аналог саліцилової кислоти, нормалізує роботу сальних залоз, надає протизапальний і антибактеріальний ефект .

Екстракт квітів японської жимолості має протизапальну, антибактеріальну, противірусну і антиоксидантну дію.

Гіалуронова кислота ( 5 різних видів) притягує і утримує вологу на поверхні шкіри, надає потужну зволожуючу дію, допомагає розгладжувати дрібні зморшки від сухості і захищати шкіру від негативного впливу навколишнього середовища

Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, особливо для чутливої. Не містить в складі штучних ароматизаторів, мінеральних масел і етанолу .Використовувати в ранковому і вечірньому догляді.

Склад:

Water, Dipropylene Glycol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-glucoside, Polyglyceryl-10 Myristate, Camellia Japonica Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Butylene Glycol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Polyquaternium-67, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol


Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри