Dr.Ceuracle 5a Controle Clearing cleansing foam 200 мл

Dr.Ceuracle Себорегулююча очищаюча пінка 200 мл

Dr.Ceuracle 5α Control Melting Cleansing Gel 200 мл

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00019740

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

950грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Очищає та абсорбує з пор бруд і шкірний жир, контролює секрецію шкірного сала, залишаючи шкіру чистою і свіжою

Dr.Ceuracle 5α Control Clearing Cleansing Foam Себорегулююча очищаюча пінка 200 мл

Пінка названа в честь ферменту під назвою «5-альфа-редуктаза», який викликає надмірне виділення шкірного сала при незбалансованому гідроліпідному балансі, запатентована пінка не містить мінеральних масел формула серії 5 Alpha Control пропонує ідеальне рішення для контролю жирності і блиску шкіри. Очищаюча пінка не тільки видаляє шкірний жир, але в той же час заспокоює шкіру від запалення, роблячи її здоровою і очищеної.Містить 25% інгредієнтів, які зволожують шкіру і утримують вологу всередині неї.

Формула пінки Dr.Ceuralce містить:

  • AC NET (олеїнова і нордігідрогваяретовая кислоти) — знімає запалення і заспокоює шкіру, припиняє роботу спеціального ферменту – 5-А редуктазу, що запобігає надмірне виділення шкірного сала.
  • Sopholiance S (фермент candida bombicola, глюкоза, метил рапсевідний фермент)  контролює зростання і чисельність бактерій, які провокують акне.
  • SEPICONTROL ™ А5 (капрілоіл гліцин, саркозин, екстракт кори кориці)  запатентований комплекс, який контролює надмірне вироблення і згущення шкірного сала, робить шкіру чистою не викликаючи подразнення.
  • REGU-SEB  (арганова олія, екстракт плодів сереноа, екстракт насіння кунжуту) — природний біоактивний комплекс, який впливає на гормональну причину виникнення акне (діяльність ензиму, який відповідає за виділення шкірного жиру), глибоко зволожує.
  • Саліцилова кислота (BHA) 0,5% — розчиняє ороговілі і омертвілі клітини шкіри, шкірний жир і забруднення, очищаючи пори і відновлює текстуру шкіри.
  • Екстракт кори кориці — балансує гідро-ліпідний баланс, допомагає видалити омертвілі клітини шкіри і зробити її гладкою і яскравою
  • Екстракт центели азіатської — знімає подразнення і свербіння, зменшує почервоніння, покращує мікроциркуляцію.
  • Екстракт інжиру і екстракт квітів акмели — додає шкірі тонус, омолоджує, має протизапальну дію, вирівнює тон, надає шкірі м’якість, зволожує і регенерує.

Особливості пінки 5α Control Dr.Ceuracle:

— підходить для власників жирного блиску на шкірі, викликаним надлишком шкірного сала;
— 
збезводненій шкірі пінка надає зволожуючий ефект після очищення;
— 
освіжаюча легка кремоподібна текстура без липкості;
— ідеальний очищающий догляд .

Спосіб застосування:

Нанесіть горошинку пінки на долоню, додайте води, спініть в долонях до утворення ніжної піни.  Помасажуйте шкіру за допомогою кінчиків пальців, рухаючись при цьому в сторону скронь від центру обличчя.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри