Esfolio Пілінг-гель живильний з муцином равлика

Esfolio Пілінг-гель живильний з муцином равлика

Esfolio Snail Peeling Gel

Esfolio Esfolio

ЦБ-00007731

Esfolio

Наявність: Немає в наявності

215грн

Об'єм: 150 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Esfolio Snail Peeling Gel Пілінг-гель з муцином равлики для обличчя 

Якісне очищення шкірного покриву обличчя забезпечить його здоровий і привабливий вигляд на довгі роки. Прекрасним доглядовий засіб, який допоможе зберегти молодість і красу шкіри надовго, стане пілінг-гель з муцином равлика для обличчя Esfolio Snail Peeling Gel від корейського бренду натуральної косметики.

Засіб легко розподіляється по шкірному покриву і має приємний, ненав'язливий аромат. Його делікатна формула дбайливо очищає епідерміс від ороговілих частинок, бруду і надлишків себіуму, активізує процеси регенерації, вирівнює рельєф шкіри, роблячи її більш гладкою і пружною, активізує мікроциркуляцію крові, покращуючи колір обличчя.  Муцин равлика, що входить до складу гелю, надає омолоджуючу дію, підтягуючи шкірний покрив і розгладжуючи дрібні зморшки, а також підвищує його здатність протистояти шкідливим факторам навколишнього середовища.

Спосіб застосування

Наноситься на суху шкіру і втирається в неї легкими масажними рухами. Дрібні катишки із залишків засобу і ороговілої шкіри змиваються теплою водою.

Напиши відгук
Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Hand & Nail Vital Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри