Mermade Newborn

Mermade Newborn

Mermade Омолоджуючі гідрогелеві патчі під очі 60 шт

Mermade Mermade

ЦБ-00021199

Mermade

Наявність: Немає в наявності

199грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Призначення: Делікатно освітлює , володіє антиоксидантною дією, прискорює регенерацію клітин, вирівнює тон обличчя, живить і пом'якшує шкіру

Mermade Newborn Омолоджуючі гідрогелеві патчі під очі 60 шт

В твоїх очах така сила тяжіння!

Сяючий, блискучий, відпочивший погляд - це чудовий привід закохатися. Особливо, якщо це любов до самої себе. Лови блискучу новинку - гідрогелеві патчі, які стануть твоїм секретним провідником у світ нескінченної молодості. До складу патчів проти зморшок входить ніацинамід або вітамін В₃, який делікатно освітлює і укріплює стінки судин. Муцин равлика володіє антиоксидантною дією, прискорює регенерацію клітин, вирівнює тон обличчя, живить і пом'якшує шкіру.
 

Спосіб застосування:

Очисти шкіру засобом для вмивання, нанеси тонер. Для кращого ефекту зберігай упаковку з патчами в холодильнику. За допомогою лопатки дістань потрібну кількість і нанеси патчі під очі або на іншу необхідну зону (носогубні складки, лоб, шию).

Достатньо всього 15-20 хвилин для досягнення бажаного ефекту. Розділи цю приємну процедуру з ранковою кавою або вечірнім переглядом серіалу. Патчі під очі зручно брати з собою в подорожі або використовувати в повсякденному житті. Нехай вони стануть твоїм щоденним ритуалом краси.
Дозволь закохатися в твої очі.

Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри