Mermade Energy Boost 60

Mermade Energy Boost 60

Mermade Вітамінізовані гідрогелеві патчі під очі 60 шт

Mermade Mermade

ЦБ-00021197

Mermade

Наявність: Немає в наявності

199грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: Mermade

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Освітлюють темні кола і підтягують шкіру

Mermade Energy Boost Вітамінізовані гідрогелеві патчі під очі 60 шт

Гідрогелеві патчі - це твій маленький секрет сяючих очей, в які хочеться закохуватися. Ніжна шкіра навколо очей потребує особливого, дбайливого, але ефективного догляду. Лови новинку, яка підкорить твоє серце - патчі з вітаміном С і ретинолом.Гідрогелеві патчі освітлюють темні кола і підтягують шкіру, а також усувають дрібні мімічні зморшки і знімають набряклість.

Ретинол в складі сприяє активному виробленню колагену, таким чином, шкіра зберігає молодий і привабливий зовнішній вигляд. Вітамін С бореться з наслідками недоспаних ночей та годин, проведених перед монітором. Він покращує і вирівнює колір шкіри, а також оновлює тканини на клітинному рівні.

Спосіб застосування:

Для кращого ефекту зберігай патчі в холодильнику.Нанеси патчі на очищену шкіру спеціальною лопаткою. Ця проста дія допоможе уникнути потрапляння мікробів всередину банки. Наносити патчі можна не тільки під очі, але і на носогубні складки, лоб або шию. Достатньо всього 15-20 хвилин для досягнення бажаного ефекту. Розділи цю приємну процедуру з ранковою кавою або вечірнім переглядом серіалу.Патчі зручно брати з собою в подорожі або використовувати в повсякденному житті. Нехай вони стануть твоїм щоденним ритуалом краси. Дозволь закохатися в твої очі.

Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри