Patchness Eye Patch Black

Patchness Eye Patch Black

Patchness Патчі під очі для чоловіків  з колагеном чоловічі ( 1 пара )

Patchness Patchness

ЦБ-00020732

Patchness

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 1 пара

Бренд: Patchness

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Допомагає боротися з синцями під очима, нормалізують роботу сальних залоз і регулюють кислотно-лужний баланс, а аскорбінова кислота освітлює шкіру

Patchness Eye Patch Black Патчі під очі для чоловіків  з колагеном чоловічі ( 1 пара )

Патчі під очі Eye Patch Black з гіалуроновою кислотою, колагеном, екстрактом алое і вулканічним попелом розроблені спеціально для чоловічої шкіри. І, якщо чесно, складу цих патчів можна тільки позаздрити.

Розраховані на більш щільну чоловічу шкіру патчі Eye Patch Black вражають суперкоктейлем з активних інгредієнтів. Тут і улюблена нами гіалуронова кислота, колаген, екстракти алое вера, бурих водоростей, гамамелісу, виноградних кісточок, вулканічний попіл, аскорбінова кислота і крапелька ретинолу. Все це працює на активне відновлення шкіри і проти синців під очима.

Ретинол в невеликій концентрації м'яко відлущує ороговілі клітини шкіри і запускає процеси регенерації. Колаген підтримує еластичність і гладкість шкіри, а дует гіалуронової кислоти і алое вера зволожує і відновлює її. Бурі водорості і вулканічний попіл відповідають за поліпшення циркуляції крові, що допомагає боротися з синцями під очима, нормалізують роботу сальних залоз і регулюють кислотно-лужний баланс, а аскорбінова кислота (вона ж вітамін С) освітлює шкіру і повертає їй сяйво. До того ж вітамін С - класний антиоксидант, який бореться з вільними радикалами і перешкоджає передчасному старінню.

Після використання не поспішайте викидати патчі. Вони гідрогелеві, тому легко розчиняються в гарячій воді (і не шкодять навколишньому середовищу). Отриманою рідиною, наприклад, можна розводити сухі маски для обличчя.

Спосіб застосування:

Відкрийте упаковку і приклейте патчі на очищену і суху шкіру в області навколо очей. Залиште їх на 15-20 хвилин. Для тривалого ефекту використовуйте патчі від 5 до 10 днів. Не наклеюйте патчі на відкриті рани і травми.

Напиши відгук
Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Відновлюючі патчі з екстрактом лотоса (1 пара)

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри