Patchness Eye Patch Pink

Patchness Eye Patch Pink

Patchness Патчі під очі з колагеном ( 1 пара )

Patchness Patchness

ЦБ-00020730

Patchness

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 1 пара

Бренд: Patchness

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Вирівнюють тон шкіри, зволожують її і коригують невеликі зморшки під очима

Patchness Eye Patch Pink Патчі під очі з колагеном ( 1 пара )

Гідрогелеві патчі Eye Patch Pink з гіалуроновою кислотою, екстрактами виноградних кісточок і алое вера вважайте своїм SOS-засобом на той випадок, коли потрібно позбутися від слідів втоми.

Патчі Eye Patch Pink зробили французький бренд Patchness знаменитим. На це є кілька причин. По-перше, вони моторошно інстаграмні, а по-друге, за півгодини вони розбираються з малозрозумілими фіолетовими (і зеленими) колами під очима, вирівнюють тон шкіри, зволожують її і коригують невеликі зморшки під очима.

Працюють вони завдяки гіалуронової кислоти, колагену, екстрактів виноградних кісточок і алое в складі. Останні - мало не найпопулярніші інгредієнти в засобах для догляду за зоною навколо очей і губ. Екстракт виноградних кісточок - потужний антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів і запобігає передчасному старінню, а також зміцнює стінки судин і знімає набряк. Алое вера і гіалуронова кислота зволожують шкіру і допомагають їй відновлюватися, а колаген відповідає за еластичність і гладкість шкіри, а також бореться з мімічними зморшками.

Після використання не поспішайте викидати патчі. Вони гідрогелеві, тому легко розчиняються в гарячій воді (і не шкодять навколишньому середовищу). Отриманою рідиною, наприклад, можна розводити сухі маски для обличчя.

Спосіб застосування:

Відкрийте упаковку і приклейте патчі на очищену і суху шкіру в області навколо очей. Залиште їх на 15-20 хвилин. Патчі добре прилипають до шкіри і не зісковзують вниз. Для тривалого ефекту використовуйте патчі від 5 до 10 днів. Не наклеюйте патчі на відкриті рани і травми.

Напиши відгук
Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Відновлюючі патчі з екстрактом лотоса (1 пара)

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри