Patchness Lip Patch Pink

Patchness Lip Patch Pink

Patchness Патчі для губ з екстрактом червоного винограду 1 шт

Patchness Patchness

ЦБ-00020733

Patchness

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Patchness

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Живлять і зволожують , розгладжують дрібні зморшки в зоні навколо губ, збільшуєть об'єм

Patchness Lip Patch Pink Патчі для губ з екстрактом червоного винограду 1 шт

Гідрогелева маска для губ Patchness Patch Lip Pink з колагеном і гіалуронової кислотою - як мінімум, гарний предмет на б'юті-полиці і в косметичці. Але крім цього у цієї маски є ще ряд переваг.

Наші губи вимагають такого ж догляду, як, скажімо, ніжна шкіра в зоні навколо очей - незалежно від того, чи користуєтеся ви помадою чи ні. Потріскані губи - видовище малоприємне. Тут на допомогу прийдуть патчі Patchness Patch Lip Pink: крім того, що вони швидко живлять і зволожують шкіру, вони можуть розгладити дрібні зморшки в зоні навколо губ, а також збільшити об'єм губ.

Ніжний рожевий відтінок у маски з'явився не випадково. До складу входять екстракти французької троянди і червоного винограду. Разом з ними всередині - гіалуронова кислота і низькомолекулярний колаген. Екстракт троянди вирішує відразу кілька завдань: він прискорює загоєння ранок і мікротріщин, зміцнює стінки судин, завдяки чому відтінок губ стає більш насиченим, і має потужні антиоксидантні властивості. Екстракт червоного винограду теж вважається сильним антиоксидантом і, крім того, він м'яко зволожує шкіру. Колаген розгладжує дрібні мімічні зморшок в області навколо губ, а гіалуронова кислота забезпечує додаткове зволоження.

Спосіб застосування:

Маска для губ Patchness Patch Lip Pink підходить будь-якого типу шкіри, але не варто наносити її на відкриті рани губ.Після використання не поспішайте викидати патчі. Вони гідрогелеві, тому легко розчиняються в гарячій воді (і не шкодять навколишньому середовищу). Отриманою рідиною, наприклад, можна розводити сухі маски для обличчя.

Напиши відгук
Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Відновлюючі патчі з екстрактом лотоса (1 пара)

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри