Patchness Lip Patch Gold

Patchness Lip Patch Gold

Patchness Патчі для губ з екстрактом золота 1 шт 

Patchness Patchness

ЦБ-00020734

Patchness

Наявність: Немає в наявності

110грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Patchness

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Прискорюють циркуляцію крові, за рахунок чого губи стають яскравішими і об'ємніше, а ще швидше відновлюються, якщо є дрібні пошкодження

Patchness Lip patch gold Патчі для губ з екстрактом золота 1шт 

Гідрогелева маска для губ Patch Lip Gold з колагеном і наночастинками золота виручить, якщо вам потрібна гарна фотографія в Instagram і, звичайно, якщо ви хочете влаштувати ефективнй догляд за губами.

Золоті патчі буквально підірвали соцмережі: ви бачили хоча б одного пристойного блогера, у якого немає фотографії з ними? Ось ось. Але популярністю Patch Lip Gold зобов'язані не тільки фотогенічній увазі, але і хорошому складу. Усередині гідрогелевої маски поєднуються наночастинки золота (вони ж - колоїдне золото), колаген і гіалуронова кислота - потужний коктейль, який має всі шанси розібратися з мімічними зморшками в зоні навколо рота і тріщинами на самих губах, а також зволожити їх. Наночастки золота прискорюють циркуляцію крові, за рахунок чого губи стають яскравішими і об'ємніше, а ще швидше відновлюються, якщо є дрібні пошкодження. Колаген коригує невеликі зморшки навколо губ, а відома гіалуронова кислота дбайливо (але у реальному часі) зволожує губи.

Патчі працюють не довше 15-20 хвилин. Частину сироватки можна нанести на губи плавними масажними рухами, і - готово! Ви можете підкорювати світ.

Після використання не поспішайте викидати патчі. Вони гідрогелеві, тому легко розчиняються в гарячій воді (і не шкодять навколишньому середовищу). Отриманою рідиною, наприклад, можна розводити сухі маски для обличчя.

Спосіб зстосування:

Відкрийте упаковку і приклейте патчі на очищені і сухі губи. Залиште їх на 15-20 хвилин. Патчі добре прилипають до шкіри і не зісковзують вниз. Для тривалого ефекту використовуйте патчі від 5 до 10 днів. Не наклеюйте патчі на відкриті рани і травми.

Напиши відгук
Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Lotus Eye Patch

Patchness Відновлюючі патчі з екстрактом лотоса (1 пара)

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри