Sesderma Beauty Treats Purifying Therapy

Sesderma Beauty Treats Purifying Therapy

Sesderma Тканинна очищуюча маска для обличчя 

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022026

Sesderma

Наявність: Є в наявності

323грн

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Нормалізує процес вироблення шкірного жиру, зменшує почервоніння і подразнення

Sesderma Beauty Treats Purifying Therapy Тканинна очищуюча маска для обличчя 

Провести вдома процедуру очищення шкіри тепер можливо.

Релакс в одному наборі Маска очищуюча для обличчя SesDerma Beauty Treats Purifying Therapy Mask - пінка, що очищає, тканинна маска і поживний крем. Це повний комплект очищуючих і доглядаючих засобів, який обов'язково сподобається вашій шкірі. У вас є все необхідне для того, щоб подарувати шкірі неповторні хвилини тиші і турботи. Тріо-догляд створений для нормальної, жирної та комбінованої шкіри , для нормалізації процесу вироблення шкірного жиру, стабілізації гідробалансу, зменшення почервоніння і подразнень.

Спочатку легка пінка проведе процедуру очищення - шкіра буде очищена від усіх забруднень і залишків макіяжу. На чисту шкіру ляже тканинна маска, просочена екстрактами рослин, які глибоко зволожують, живлять і підтягують шкіру, мають заспокійливу і зміцнюючу дію, освіжить і покращить колір обличчя. І під завісу підтримайте вашу шкіру живильним зволожуючим кремом, який м'яко і глибоко проникає в найглибші шари і вирівнює всі складочки, заповнює нерівності і робить шкіру гладкою і сяючою.

Спосіб застосування:

Етап 1. Пінку для вмивання трохи вспіньте з водою, нанесіть на обличчя, масажними рухами змийте забруднення і залишки косметики. Добре промийте шкіру проточною водою до повного очищення.
Етап 2. Акуратно розкладіть тканинну маску по контурах обличчя, щільно притисніть до шкіри і залиште на 10-20 хвилин.
Етап 3. Після видалення маски з шкіри нанесіть на неї живильний крем легкими масажними рухами по всій поверхні обличчя до повного вбирання.
Тепер ваша шкіра ідеальна!

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри