Benton Tea Trea Cleansing Water 200 ml

Benton Tea Trea Cleansing Water 200 ml

Benton Очищаюча вода з чайним деревом 200 мл

Benton Benton

ЦБ-00020467

Benton

Наявність: Немає в наявності

460грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Benton

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: М’якого очищує і ефективно видаляє макіяж, допомагає контролювати виділення шкірного жиру і запобігає появі запалень

Benton Tea Trea Cleansing Water Очищаюча вода з чайним деревом 200 мл

Універсальний засіб на основі чайного дерева для ніжного очищення і видалення макіяжу, дозволяє швидко і без зусиль очистити шкіру від повсякденних забруднень і косметики, одночасно має протизапальну і заспокійливу дію. Регулює роботу сальних залоз, тонізує, знімає подразнення і запобігає появі запалень.

До складу очищаючої води Benton Tea Tree Cleansing Water входить 70% гідролата з листя чайного дерева, а також ефірне масло чайного дерева. За дивовижні цілющі властивості це невелика рослина родом з австралійського континенту називають справжнім лікарем і природною аптечкою.

Чайне дерево просто незамінне в боротьбі з акне, різними запаленнями, подразненнями і почервонінням. Вода чайного дерева володіє відмінними очисними властивостями, усуває зайву жирність, очищає пори і володіє терпкою дією. У парі з ефірною олією гідролат прискорює загоєння існуючих запалень і попереджає появу нових завдяки сильній антимікробній дії.

Активні інгредієнти води:

  • гідролат з листя чайного дерева зволожує, заспокоює свербіж і подразнення, зменшує секрецію сальних залоз, сприяє зменшенню розширених пор;
  • ефірне масло чайного дерева надає дезинфікуючу і антибактеріальну дію, стимулює регенерацію, загоює мікропошкодження.

Очищуючу воду можна використовувати як самостійний засіб, якщо ви не наносили макіяж (ранкове очищення) або користувалися невеликою кількістю декоративної косметики, а також як другий крок після засобу для чищення на масляній основі, щоб видалити водорозчинні забруднення. Можна використовувати очищувальну воду як тонер, щоб підготувати шкіру до подальшого догляду, або як проміжний етап між вашим засобом, що очищає і тонером для додаткової тонізації. Не потребує змивання.

Спосіб застосування:

Змочіть ватний диск водою і акуратно протріть обличчя. Для видалення стійкого макіяжу прикладіть ватний диск на 5-10 секунд, щоб розчинити всю косметику, а потім ніжно протріть, видаляючи всі залишки декоративних засобів.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри