Cruelty free Mizon Нічна маска з відбілюючим ефектом

Mizon Нічна маска з відбілюючим ефектом

Mizon Good Night White Sleeping Mask

Mizon Mizon

ЦБ-00008815

Mizon

Наявність: Немає в наявності

215грн

Об'єм: 50 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Ніч

Призначення: Освітлення

Вік: 18+

Зроблено в: Корея

Mizon Good Night White Sleeping Mask Нічна освітлююча маска з лавандою

У сучасної жінки дуже багато важливих справ, які необхідно встигнути зробити за день. Згодом постійне недосипання, стреси і втома починають відображатися на обличчі. Тьмяний тон і сіруватий відтінок шкіри, темні кола під очима, набряклість - все це аж ніяк не прикрашає. Боротися з ознаками втоми краще за допомогою здорового глибокого сну, приємного відпочинку і правильного харчування. А для вашої шкіри справжнім порятунком стане освітлююча маска з лавандою Mizon Good Night White Sleeping Mask.

Перед тим, як лягати спати, нанесіть маску на обличчя. Вона миттєво вбереться. Поки ви будете набиратися сил під час сну, маска з екстрактом лаванди подбає про здорове сяйво вашої шкіри. Нічна освітлююча маска містить ефективний комплекс натуральних інгредієнтів, які допомагають скоректувати недосконалості шкіри, зменшуючи темні плями і веснянки, вирівнюючи тон шкірного покриву. Через короткий проміжок часу регулярного застосування шкіра обличчя знову наповниться здоровим сяйвом.

Спосіб застосування

Застосовувати ввечері на останньому етапі догляду за шкірою. Нанесіть маску на все обличчя, дайте вбратися і лягайте спати, не змиваючи.

Склад

WATER, CYCLOMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, TREHALOSE, GLYCERIN, ALCOHOL, DIMETHICONE, WATER (AND) SODIUM HYALURONATE, POLYSORBATE 20, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, TRIETHANOLMAINE, CARBOMER, WATER (AND) SCLEROTIUM GUM (AND) PHENOXYETHANOL, BROUSSONETIA EXTRACT, MORUS ALBA BARK EXTRACT, PANTETHINE, PLACENTAL PROTEIN, NATTO GUM, BIOSCCHARIDE GUM-1, DISODIUM EDTA, METHYL PARABEN, PROPYL PARABEN, CI 17200, CI 42090, FRAGRANCE

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри