Medi-Peel Відновлююча нічна маска з ліпосомами 150 мл

Medi-Peel Відновлююча нічна маска з ліпосомами 150 мл

Medi-Peel Derma Maison Liposome Capsule 150 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00019013

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

795грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, антивіковий, зміцнення

Вік: 25+

Medi-Peel Derma Maison Liposome Capsule Treatment Відновлююча нічна маска з ліпосомами 150 мл

Багатофункціональний засіб з ліпосомами для відновлення шкіри Medi-Peel Derma Maison Liposome Capsule Treatment є потужним антивіковим засобом, зміцнює і відновлює шкіру, сповільнює процеси старіння і розгладжує зморшки. Основна функція продукту полягає в тому, що воно нормалізує температуру шкіри і підтримує її в показнику 31С. Засіб здатний проникати в найглибші шари епідермісу, відновлюючи і оздоровлюючи шкіру зсередини, зміцнює захисний бар'єр, уповільнює процеси старіння і заспокоює шкіру. Особливий запатентований німецький комплекс SyriCalm містить в своєму складі пальмитоїл пентапептид-4, екстракт кореня очерету звичайного, екстракт порії кокосовидної нормалізує температуру шкіри, ефективно оздоровлює, зміцнює тканини епідермісу і омолоджує.

Засіб містить особливі ліпосомного капсули, які мають схожість зі структурою клітинних мембран, за рахунок чого, всі активні компоненти капсул проникають максимально глибоко в епідерміс і в рази ефективніше засвоюються шкірою. Таким чином, завдяки ліпосомам продукт не тільки покращує зовнішній стан шкіри, але і інтенсивно впливає на глибокі шари епідермісу, відновлюючи і оновлюючи його. Засіб має легку гелеву текстуру з рожевими капсулами, не залишає липкості і жирного блиску.

Спосіб застосування:

Після тонера нанесіть необхідну кількість засобу в якості зволожуючого крему. Використовуйте продукт завершальним етапом вечірнього догляду як нічну маску. Для більш інтенсивного впливу нанесіть щільний шар засобу і залиште його на 15-20 хвилин, а потім змийте.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри