Davroe Xmas travel Smooth Різдвяний набір для розгладження волосся 5 продуктів

DAVROE Smooth Senses Christmas Xmas Travel Pack

DAVROE Smooth Senses Christmas Xmas Travel Pack

DAVROE DAVROE

ЦБ-00031271

DAVROE

Наявність: Є в наявності

2870грн

Кількість штук: 5

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davroe

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Зволоження, Очищення, Відновлення,Розгладження

DAVROE Smooth Senses Christmas Xmas Travel Pack Набір для розгладження волосся

До набору входить:

Косметичка +

1. Розгладжуючий шампунь DAVROE Smooth Senses Anti-Frizz Shampoo, 100 мл

Шампунь з чорницею створений для пом’якшення, розгладження та додання сяючого блиску нормальному та сухому волоссю. Захищає від вологи, зменшуючи завивання, містить протеїни рису та кіноа, які допомагають відновити, зміцнити та захистити волосся зсередини. 

Спосіб використання: нанесіть на волосся від коренів до кінчиків і добре спіньте. Залиште на 2-5 хвилин. Змийте та повторіть, якщо необхідно, перед використанням кондиціонера Davroe.

2. Розгладжуючий кондиціонер DAVROE Smooth Senses Anti-Frizz Conditioner, 100 мл

Кондиціонер на рослинній основі з чорницею створений для пом’якшення, розгладження та додання блиску нормальному та сухому типу волосся. Кондиціонер DAVROE Smooth Senses Conditioner захищає від вологи, зменшує завивання та містить протеїни рису та кіноа, які допомагають відновити, зміцнити та захистити волосся зсередини. Захищає від пошкодження  внаслідок регулярної термічної укладки.

Спосіб використання: масажними рухами нанесіть невелику кількість на волосся по всій довжині після миття голови, залиште на 2 хвилини та змийте.

3. Еліксир для відновлення кінчиків волосся DAVROE Ends Repair Leave-in Treatment, 50 мл

Унікальний багатодіючий незмивний засіб для відновлення, зволоження та ущільнення посічених кінчиків і запобігає ламкості волосся. Протеїни рису та пшениці зміцнять і розгладять ваше волосся, утримаючи вологу та колір, захистять ваше волосся від пошкодження ультрафіолетом. Цей незмивний засіб ідеально підходить для використання як на вологому, так і на сухому волоссі.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся починаючи з середини довжини волосся і до кінчиків. Ends Repair можна наносити в будь-який час, щоб приборкати кучеряве волосся або кінчики, що пушаться.

4. Бальзам для відновлення, ущільнення та зміцнення волосся DAVROE Fortitude Therapy Balm, 50 мл

Поживний бальзам для відновлення, ущільнення та запобігання появі січених кінчиків волосся. Містить екстракти апельсина та білого кипариса. Миттєво відновлює та зміцнює волосся.

Спосіб використання: нанесіть від середини довжини до кінчиків. Розчешіть і залиште на 3-5 хвилин, потім добре змийте та нанесіть кондиціонер.

5. Гель для очищення обличчя та тіла обличчя Davroe Bliss Body & Face Cleansing Gel, 100 мл

Гель для очищення обличчя та тіла  DAVROE на 100% не містить сульфатів та розроблений для підтримки природного рівня вологості шкіри. Чудово підходить для всіх типів шкіри. Наповнений полум’яним листом Іллаварри, багатим антиоксидантом і протизапальним засобом. Містить антивікові властивості. Очищає, відновлює та заспокоює шкіру. На не містить сульфатів та розроблено для підтримки природного рівня вологості шкіри.

Спосіб використання: Нанесіть на шкіру, спініть на обличчі та тілі, добре змийте.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри