Davroe All i want fo Christmas Moisture Набір для зволоження волосся

DAVROE Moisture Senses Christmas Xmas Travel Pack

DAVROE Різдвяний набір-тріо для зволоження волосся

DAVROE DAVROE

ЦБ-00031266

DAVROE

Наявність: Є в наявності

2870грн

Об'єм: 5

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davroe

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Для блиску волосся, зволоження, зміцнення волосся

DAVROE Moisture Senses Christmas Xmas Travel Pack Різдвяний набір-тріо для зволоження волосся

До набору входить:

1. Зволожуючий поживний шампунь DAVROE Moisture Senses Hydrating Shampoo 100 мл

Зволожуючий шампунь Moisture Senses Hydrating Shampoo – це поживний шампунь, який відновлює сухе пошкоджене волосся. Густа текстура насичує кожне пасмо оліями рослинного походження, щоб забезпечити необхідні зволожуючі властивості, не обтяжуючи локони. Достатньо ніжна для всіх типів волосся, включно з нарощеним, формула наповнена зволожуючими інгредієнтами, які зменшують кучерявість і додають блиску. Олія виноградних кісточок, олія листя оливи та амінокислоти пшениці живлять, пом’якшують і втамовують спрагу, надаючи блиск і бадьорість навіть самому густому, неслухняному волоссю.

Спосіб використання: нанесіть від коренів до кінчиків і добре спіньте. Залиште на 2 хвилини перед змиванням, при необхідності повторіть. Закрийте кондиціонером Davroe.

2. Зволожуючий поживний кондиціонер DAVROE Moisture Senses Hydrating Conditioner 100 мл

Moisture Senses Hydrating Conditoner – зволожуючий кондиціонер, який живить сухе пошкоджене волосся. Густа текстура насичує кожне пасмо оліями рослинного походження, щоб забезпечити необхідні зволожуючі властивості, не обтяжуючи. Достатньо ніжна для всіх типів волосся, включно з нарощеним, формула наповнена зволожуючими інгредієнтами, які зменшують кучерявість і додають блиску. Олія виноградних кісточок, олія листя оливи та амінокислоти пшениці живлять локони, пом’якшують і втамовують спрагу, надаючи блиск і бадьорість навіть самому густому, неслухняному волоссю.

Спосіб використання: масажними рухами нанесіть невелику кількість на волосся по всій довжині після миття голови, залиште на 2 хвилини та змийте. Щоб отримати найкращі результати, використайте засіб для відновлення Davroe Ends Repair.

3. Інтенсивна маска для відновлення DAVROE MСT Moisture Conditioning Treatment 50 мл

Цей інтенсивний зволожуючий засіб глибоко проникає в кожне пасмо і насичує його зволоженням, щоб допомогти відновити зволоженість, залишаючи ваше волосся гладким, м’яким і здоровим.

Спосіб використання: після миття волосся шампунем відіжміть їх, щоб видалити зайву воду. Рясно нанесіть MCT шаром і масажними рухами від середини до кінчиків для тонкого та середнього волосся або від коренів до кінчиків для густого жорсткого волосся. Змийте та використовуйте свій улюблений кондиціонер Davroe. Можна використовувати один або два рази на тиждень.

4. Незмивний засіб для захисту від сонця та води DAVROE Luxe Leave In Masque 50 мл

Утворює захисний нежирний бар’єр, який захищає від вицвітання та забезпечує захист від сонця та води. Використовуйте на вологому або сухому волоссі, щоб зменшити статику. Зробить волосся м’якшим, здоровішим і керованим.

Спосіб використання: нанесіть невелику кількість на вологе або сухе волосся та залиште. Завжди наносьте перед прогулянками на свіжому повітрі для максимального захисту та рясно наносьте від шкіри голови до коренів перед плаванням.

5. Гель для вмивання та очищення обличчя Davroe Bliss Body & Face Cleansing Gel 100 мл

Гель для вмивання та очищення обличчя DAVROE на 100% не містить мила та розроблений для підтримки природного рівня зволоженості шкіри, щоб вона не висихала після використання. Чудово підходить для всіх типів шкіри. Наповнений полум’яним листом Іллаварри, багатим антиоксидантом і протизапальним засобом. Містить антивікові властивості. Очищає, відновлює та заспокоює шкіру. На 100% не містить мила та розроблено для підтримки природного рівня зволоженості.

Спосіб використання: нанесіть на шкіру, спініть на обличчі та тілі, добре змийте.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри