Mr. Scrubber Tiffany's breakfast Подарунковий набір

Mr.Scrubber Подарунковий набір Tiffany's breakfast

Подарунковий набір Tiffany's Breakfast

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00016451

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

359грн

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Очищення, пілінг

Подарунковий набір Tiffany's Breakfast

Легендарний фільм з Одрі Хепберн, що оповідає про розкішне життя ексцентричної мешканки Нью-Йорка Холлі Голайтли, надихнув фахівців відомого українського бренду Mr. Scrubber на створення чудового косметичного подарункового набору Tiffany's Breakfast. Вхідні в його склад засоби забезпечать шкірі по-справжньому королівський догляд, підтримуючи її в ідеальному стані.

Гель для душа Tiffany's Breakfast - Mr.Scrubber Jelly Bubbles Shower & Bath Gel

М'яка миюча основа кошти ретельно усуває забруднення, піт і надлишок себума, даруючи відчуття чистоти і свіжості. Вхідні в його склад кокосове масло і вітамін E зволожують, живлять і зміцнюють шкірний покрив, надаючи йому ніжність, гладкість, шовковистість і оберігаючи від негативного впливу різних несприятливих навколишніх факторів. Аромат кошти змусить забути про всі неприємності, розслабитися і подумки перенестися на Верхній Манхеттен.

Цукровий скраб для тіла Tiffany's Breakfast - Mr.Scrubber Shugar Baby Hands Feet & Body Scrub

Розроблене на основі дрібних кристалів цукру засіб дбайливо відлущує омертвілі частинки епідермісу, повністю оновлюючи його. Покращуючи мікроциркуляцію крові і прискорюючи процеси регенерації, скраб підвищує пружність шкіри. Що входять до складу продукту масло мигдальних кісточок і вітамін E надають зволожуючу, живильну, омолоджуючу і зміцнює дії.

Склад

Цукор, масло мигдальних кісточок, вода, гліцерин, натуральні кокосові поверхнево-активні речовини, вітамін Е, натуральний харчовий ароматизатор.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри