Подарунковий набір Sweet dreams

Подарунковий набір Sweet dreams

ЦБ-00019726

Наявність: Немає в наявності

565грн

Подарунковий набір Sweet Dreams

Bilou Cotton Candy Shower Foam Пінка для душа Солодка вата 200 мл

М'які, ніжні і запашні пінки для душа оптимальні для делікатного очищення шкіри, навіть самої сухої і чутливої.Пінка для ванни "Солодка вата" з карамельно-солодким ароматом солодкої вати і маслами алое вера, мигдалю і авокадо забезпечить ніжне очищення тіла. Її неперевершений аромат залишиться на вашій шкірі на весь день.

Засіб дбайливо звільняє шкіру від повсякденного забруднення, надлишків себума, токсинів і шлаків, які так люблять "ховатися" в порах шкіри. Захисний комплекс запобігає втраті вологи, інтенсивно зволожуючи і живлячи клітини.М'яка заспокійлива формула знімає подразнення і почервоніння, усуває лущення та свербіж, наділяє вашу шкіру сяйвом і заряджає енергією молодості.

Bilou Cotton Candy Зволожуючий лосьйон - пінка для тіла Солодка вата 150 мл

Зволожуючий лосьйон-пінка для тіла "Солодка вата" з спокусливим цукрово-карамельним ароматом - це живильне пінний засіб, який забезпечить щедре зволоження вашої шкірі, з приємним відчуттям бархатистою і неймовірно м'якої шкіри. Поживний лосьйон-пінка Bilou Body Lotion Cotton Candy ідеально підходить для догляду за шкірою тіла, забезпечує сяючий, здоровий, доглянутий вигляд. 

  • Масла, ши і мигдальне, насичують епідерміс вітамінами і іншими корисними речовинами, розгладжують шкіру, пом'якшують, усувають рубці і розтяжки, боряться з целюлітом.
  • Екстракт алое вера заспокоює, знімає подразнення і лущення, тонізує, відновлює пошкоджені тканини, прискорює регенерацію клітин.
  • Пантенол усуває висипання на шкірі, упорядковує метаболізм тканин, стимулює вироблення колагену. А спокусливий, солодкий аромат сприяє виробленню в організмі «гормонів щастя».
  • Для того щоб догляд за тілом приносив тільки користь, регулярно зволожуйте його, насичуйте цінними поживними речовинами і освіжайте. Лосьйон чудово допоможе привести вашу шкіру в порядок.

Eos Summer Fruit Бальзам для губ з ароматом літніх фруктів

Всесвітньо відомі і всіма улюблені бальзами для губ від американського бренду EOS, поза всяких сумнівів стануть вашим головним помічником в боротьбі за доглянутими і здоровими губами! До його складу входять вітаміни, натуральні масла, які не просто живлять і зволожують, а й чудово загоюють тріщинки на шкірі губ.

Бальзам наповнює шкіру вітамінами, захищає від негативного впливу  зовнішніх факторів, та й просто миттєво перетворює губи. Володіє ніжною, дуже м'якою безбарвною текстурою, приємно лягає на шкіру, не липкий.

Напиши відгук
Rituals of Ayurveda Rebalancing Collection Gift Set L

Rituals of Ayurveda Rebalancing Collection Gift Set L

Rituals Подарунковий набір з ароматом індійської троянди та олії солодкого мигдалю

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри