Cruelty free Mr.Scrubber Подарунковий набір з цитрусовим ароматом

Mr.Scrubber Подарунковий набір з цитрусовим ароматом

Mr.Scrubber Crazy Citrus 

Mr. Scrubber Mr. Scrubber

ЦБ-00017615

Mr. Scrubber

Наявність: Немає в наявності

599грн

Аромат: Цитрус

Бренд: Mr.Scrubber

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Призначення: Очищення, пілінг, пом'якшення, зволоження, зміцнення

Mr.Scrubber Crazy Citrus Подарунковий набір з цитрусовим ароматом 

Склад набора:

  • Кавовий скраб - Crazy Citrus, 200g.
  • Гелева маска для обличчя - Jelly Mask з гідролатом грейпфрута, апельсина і лайма, 60 ml.
  • Крем-гель для тіла і рук - SKIN DELIGHTS Mandarin, 50 ml.
  • Маска для максимального очищення і звуження пор - Pore Minimizing Clay Mask, 15 g.
  • Міцелярний тонік - Skin Food Pore Away з маслом моркви, 35 ml.

Кавовий скраб - Crazy Citrus, 200g

Подаруйте собі професійний догляд в домашніх умовах разом з кавовим скрабом «Цитрус» українського бренду Mr. Scrubber. Його натуральна формула з кавовими зернами найменшого помелу надає потужний антицелюлітний ефект, дбайливо відлущує ороговілий шар епідермісу, сприяє виведенню токсинів, відновлює водно-ліпідний баланс. Формула засобу включає в себе Аргановае масло, багата керотином, вітамінами і корисними для краси і здоров'я шкіри жирними кислотами. У складі є комплекс з 7 поживних масел забезпечує шкіру всіма необхідними мікроелементами, глибоко зволожує, пом'якшує і живить шкіру, надає потужний тонізуючий ефект, робить шкіру доглянутою і сяючою. Скраб стане вашим фаворитом і поверне шкірі красу, здоров'я і сяйво.

Спосіб застосування:

Прийміть душ для того, щоб пори на шкірі розкрилися. Нанесіть кавовий скраб на вологе тіло або обличчя і залиште на 3-5 хв.. Приділіть увагу проблемним зонам. Змийте без мила. Наносити крем після процедури не потрібно, оскільки масла в складі скрабу усувають цю необхідність.

Гелева маска для обличчя - Jelly Mask з гідролатом грейпфрута, апельсина і лайма, 60 ml

Свіжа, легка і зволожуюча маска-желе з гідролатом цитрусових заряджає шкіру обличчя вітамінами, енергією і красою. Апельсин пом'якшує, розгладжує і вітамінізує шкіру, делікатно освітлює її, наповнює силою і енергією. Гідролат грейпфрута покращує обмін речовин, підсилює захисні функції шкіри, усуває набряки і робить риси обличчя більш чіткими і виразними. Гідролат лайма діє як природний антисептик, глибоко очищає і звужує пори, прискорює злущування відмерлих клітин і тим самим зберігає молодість і красу шкіри обличчя. Наноситься товстим шаром і не тече, але і служить потужним зволожувачем, глибоко живить шкіру, перешкоджає швидкому випаровуванню вологи і «транспортує» поживні речовини в глибокі її шари. Ніжна гелева текстура маски злегка охолоджує шкіру, дарує відчуття свіжості, ніжності і краси.

Спосіб застосування:

Ретельно очистіть обличчя. Нанесіть маску товстим шаром на 10-15 хвилин. Змийте теплою водою. Насолоджуйтесь результатом.

Крем-гель для тіла і рук - SKIN DELIGHTS Mandarin, 50 ml

Дорогоцінні масла ши і бабассу - це одні з кращих зволожувачів для тіла. Завдяки їх використанню крем легко вбирається, підсилює захисні властивості шкіри, робить її м'якою і шовковистою, омолоджує, прискорює природні процеси відновлення. Ніжний крем усуває лущення, почервоніння, відчуття стягнутості після душа, злегка надає приємного аромату.

Спосіб застосування:

Нанести крем на тіло масажними рухами.

Маска для максимального очищення і звуження пор - Pore Minimizing Clay Mask, 15 g

Маска ефективно усуває жирний блиск і контролює секрецію шкірного сала. Екстракт лимона освіжає і має дезінфікуючу дію, бореться з висипаннями і чорними цятками. Сухі повністю натуральні маски еффективно очищають і зволожують шкіру. Вони не вимогливі до умов зберігання, а приготування займе не більше декількох хвилин.

Спосіб застосування:

В неметалічну ємність насипати 2 столові ложки маски і поступово розмішувати її з теплою водою неметалічним предметом до консистенції негустої сметани. Нанести маску рівномірним шаром товщиною 1-2 мм на очищену шкіру обличчя, шиї і декольте. Через 10-15 хвилин видалити її залишки косметичною серветкою, ватним диском або змити водою. При необхідності нанести зволожуючий засіб. Використовувати 1-2 рази в тиждень.Уникати попадання маски на слизову оболонку губ і очей.

Міцелярний тонік - Skin Food Pore Away з маслом моркви, 35 ml

Делікатно знімає макіяж, тонізує і очищає шкіру. Масло моркви зволожує, створює ефект легкої засмаги, усуває блідість, знімає почервоніння і набряки.

Спосіб застосування:

Змочіть бавоняний диск міцелярним тоніком і дбайливо очистіть шкіру обличчя та повік. Не потребує змивання.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus

Mr.Scrubber Antibacterial eucalyptus Дезодорант

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри