Manyo Набір сироваток вітамін С та вітамін Е

Manyo White Vita-C liquid serum + Skin Renew Vita E Ampoule Ідеальний антиоксидантний набір

White Vita-C liquid serum + Skin Renew Vita E Ampoule 

Sale % Sale %

ЦБ-00020291

Sale %

Наявність: Немає в наявності

1780грн

Об'єм: 15 мл/10 мл

Бренд: Manyo

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Корея

Призначення: Вітамін С стабілізує вітамін Е, який легко руйнується, а вітамін Е підсилює антиоксидантну дію вітаміну С

Manyo White Vita-C liquid serum + Skin Renew Vita E Ampoule Ідеальний антиоксидантний набір 

Вітамін С і вітамін Е працюють, доповнюючи дію один одного. Вітамін C перетворює вітамін E (токоферолу) в активну антиоксидантну форму, тобто вітамін С стабілізує вітамін Е, який легко руйнується, а вітамін Е підсилює антиоксидантну дію вітаміну С.

Manyo white vita-C liquid serum Висвітлююча сироватка з вітаміном С для обличчя 10 мл

Концентрат 93%  сироватки складається з натурального природного вітаміну С, вітаміну Р, лактобактерій і фільтрату дріжджів.

Поєднання вітаміну С і вітаміну Р підвищує ефективність сироватки, надаючи набагато сильніше і багатосторонню дію.

Вітамін С, отриманий з обліпихи, лимона шипшини , сприяє уповільненню старіння, загоєнню і відновленню захисних функцій шкіри, зволоження і пружності після впливу сонячних променів, а також освітлює шкіру і запобігає появі пігментації, стимулює біосинтез нових колагенових волокон, прибирає темні кола під очима, надає шкірі здоровий колір і сяйво.

Вітамін Р, отриманий з черешні, винограду, абрикоса, томатів, чорниці має антиоксидантні властивості, захищає від вікових змін і фотостаріння.

Вітамін Р, завдяки вмісту 150 біологічних і косметичних активних речовин (катехіни, рутин, антоціани, кверцетин, гесперидин, флавони і флавоноли) збільшує еластичність капілярів ,вітаміну С в клітинах шкіри.

Лактобактерії та фільтрат дріжджів (пробіотики) захищають клітини шкіри від агресивного впливу забруднень навколишнього середовища, ультрафіолетового випромінювання, підтримують кислотно-лужний баланс гідроліпідного шару, зволожує шкіру і стримує втрату вологи, прискорюють процеси загоєння, стимулюють фібробласти до вироблення нових колагенових і еластинових волокон, сприяючи омолодженню.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість сироватки на чисту, зволожену тонером шкіру.

Manyo Skin Renew Vita E Ampoule Відновлююча сироватка з вітаміном Е 

Оновлююча сироватка, сприяє регенерації клітин, має ліфтинг-ефект, дарує шкірі пружність, покращує кровообіг, активно зволожує суху шкіру, освітлює веснянки і інші пігментні висипання, запобігає старінню і дає заспокійливий ефект.

Засіб містить 82% екстракту авокадо, натуральний вітамін Е і природні зволожуючі олії солодкого мигдалю, арахісу, насіння соняшнику, оливи та кокоса.

Екстракт авокадо містить протеїни, мінеральні речовини, вітаміни С і Е, жирні кислоти, каротиноїди і сквален. Завдяки вмісту активних компонентів він сприяє швидкому відновленню поверхневого шару шкіри, її пружності, нормалізації внутрішньоклітинних процесів, розгладження зморшок, перешкоджає лущенню, покращує колір обличчя, зміцнює захисні механізми шкіри і уповільнює процес передчасного старіння.

Вітамін Е (токоферол), що входить до складу сироватки, зміцнює захисні функції шкіри, інтенсивно зволожує і запобігає втраті вологи, сприяє швидкому загоєнню, підвищує еластичність і полегшує процес проникнення корисних компонентів і вітамінів в глибокі шари шкіри.

Масло солодкого мигдалю містить 65-83% мононенасичену олеїнову кислоту, 16-25% поліненасичену лінолеву кислоту, не малу кількість вітамінів (E, A, F, а також вітаміни групи B), каротини, біофлавоноїди та інші корисні шкірі компоненти. Завдяки вмісту високого відсотка вітаміну E, мигдальне масло сповільнює процес старіння шкіри, захищає її від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, володіє живильною і пом'якшувальною діями. Також сприяє поліпшенню кольору обличчя, вирівнює шкіру і розгладжує неглибокі зморшки.

Спосіб застосування:

Нанесіть м'якими масажними рухами Skin Renew Vita E на попередньо очищене лице.

Напиши відгук
Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Pink Clay Hair Removar 100 g

Moremo Removar Крем для депіляції з рожевою глиною 100 г

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри