Essence eyebrow stylist set natural blonde набір для брів для блондинок 02

Essence Набір для брів

Essence Eyebrow Stylist, 02

Essence Essence

ЦБ-00009299

Essence

Наявність: Немає в наявності

95грн

Об'єм: 2g

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Китай

Essence Eyebrow Stylist

Красиві доглянуті брови - мрія кожної дівчини, адже від них лінії залежить жіночий вигляд і настрій. Вигнута форма надає погляду допитливості і привабливості, плавна лінія - спокійливості і доброзичливості. З пудрою для брів від німецької фірми Essence ви зможете створити ідеальну лінію і фактуру ваших брів.

У набір Essence Eyebrow Stylist входять 2 відтінку пудри, спеціальний аплікатор і 3 трафарети. Завдяки апплікатору ви зможете ідеально укласти брови, буквально волосинку до волосинці. Вишукані відтінки дозволять створити натуральний гарний колір, а приємний запах і ніжна текстура пудри доставить своїй власниці одне задоволення.

За допомогою трафарету ви можете створити потрібну форму брів: тонкі, густі або натуральні брови. Слід докласти трафарет до брів і зафіксувати його великим і вказівним пальцем. Аплікатором нанесіть невелику кількість пудри потрібного відтінку в точності по лінії вирізу трафарету.

Спосіб застосування:

Виберіть необхідний для ваших брів шаблон (тонкі, густі або натуральні брови), прикладіть шаблон до брів і зафіксуйте вказівним і великим пальцем. Візьміть трохи пудри пензликом-аплікатором, і нанесіть точно по вирізу шаблону. Виконайте те ж саме з іншою бровою, попередньо перевернувши шаблон і очистивши його від залишків пудри.

Склад:

MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA, ISOPROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN, MAY CONTAIN: CI 77491; CI 77492; CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри