Hillary micellar water vitamin E Міцелярна вода з вітаміном Е

Hillary Micellar Water Vitamin E Міцелярна вода з вітаміном Е

Hillary Micellar Water Vitamin E

Hillary Hillary

ЦБ-00016945

Hillary

Наявність: Немає в наявності

175грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Hillary

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Hillary Micellar Water Vitamin E Міцелярна вода з вітаміном Е

Міцелярна вода Hillary Micellar Water Vitamin E призначена для очищення обличчя, зняття макіяжу і тонізації шкіри; завдяки Міцели, що діє як магніт, притягує частинки макіяжу і жиру, ідеально очищає шкіру; зберігає баланс гідроліпідної оболонки шкіри; знімає подразнення і запалення; підходить для будь-якого типу шкіри, а також для зняття макіяжу з очей; не містить ефірних масел, ароматизаторів, парабенів і силіконів.

Вітамін Е (токоферол) покращує колір обличчя, допомагає в боротьбі з небажаною пігментацією; підсилює захисні властивості шкіри; підвищує тонус шкіри і є відмінною профілактикою передчасного старіння; сприяє усуненню запалень, подразнень, вугрової висипки; прискорює регенерацію пошкодженої шкіри, покращує кровопостачання; усуває лущення сухої шкіри.

Пантенол: збільшує швидкість регенерації шкіри і регулює процес метаболізму; стимулює вироблення колагену в шкірі; розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; робить шкіру пружною і еластичною; зволожує і живить суху шкіру.

Органічний гліцерин: бере участь в системі циркуляції води в клітинних мембранах; підвищує еластичність шкіри і усуває сухість; перешкоджає попаданню в верхні шкірні шари частинок пилу і мікроорганізмів, тим самим захищаючи епідерміс від запалення іподразнення.

Особливості Hillary Micellar Water Vitamin E:

- ефективна при очищенні і демакіяжі;
- захищає шкіру від сухості і стягнутості;
- підсилює природні захисні функції шкіри;
- сприяє профілактиці старіння епідермісу;
- збагачена пантенолом для заспокоювання і загоєння шкіри;
- має протизапальну дію;
- містить органічний гліцерин для боротьби з лущенням;
- підвищує пружність і еластичність шкірного покриву.

Спосіб застосування

Нанесіть достатню кількість засобу на ватний диск. Круговими рухами пройдіться по обличчю, видаляючи макіяж і інші забруднення. Прикладіть просочений засобом диск до закритих повік на 15-20 секунд для зняття макіяжу з очей. Після застосування міцелярної води рекомендується вмитися теплою водою і продовжити звичні етапи догляду за шкірою.

Склад

Aqua, Polyglyceryl-4 Caprylate, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, vitamin E, Glycerin, Pantenol, Benzyl Alcohol (and) Benzoic Acid (and) Dehydroacetic Acid, Parfum

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри