Medi-peel Міцелярна вода для зняття стійкого макіяжу

Medi-Рeel Міцелярна вода для зняття стійкого макіяжу

Medi-Peel – Clean action lip&eye remover

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00016679

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

525грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Medi-Рeel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Демакіяж

Вік: 18+

Medi-Peel – Clean action lip&eye remover Засіб для зняття макіяжу

Засіб для демакіяжу MEDI PEEL Clear Action Lip & Eye remover ніжно і ефективно прибирає залишки декоративної косметики, в тому числі і стійкою. Засіб не травмує шкіру і одночасно з ефективним очищенням інтенсивно живить корисними речовинами, зволожує, знімає підвищену чутливість епідермісу. Поєднання приємної текстури і ретельно підібраноюїформули з органічними інгредієнтами забезпечує поліпшення стану роздратованоюїі проблемної шкіри. Відновлює оптимальний гідробаланс, позбавляє від стягнутості і лущення, допомагає при почервонінні.

Активні компоненти засобу для зняття макіяжу:

Екстракт папайї живить шкіру вітамінами А і С, стимулює регенераційні процеси шкіри, знімає запалення, помітно пом'якшує шкіру, відлущує шар відмерлих клітин, розгладжує текстура епідермісу. Компонент звужує пори, освітлює пігментацію, підвищує швидкість вироблення колагенових волокон і призводить шкіру в тонус.

Екстракт портулаку багатий жирними кислотами, вітамінами, натуральними кислотами і Ніацинамідом. Освітлює почервоніння і пігментацію, заспокоює свербіж і сильні запалення, знижує чутливість шкіри, загоює, зміцнює судини і структуру епідермісу.

Екстракт рисових висівок живить скваленом та іншими органічними зволожуючими і антиоксидантними компонентами. Регулює водний баланс, знижує чутливість шкіри, надає пружність, розгладжує рельєф епідермісу.

Екстракт лаванди очищує, підтягує, справляється із запаленнями, виводить токсини з шкіри, м'яко усуває відмерлі клітини, має антибактеріальну дію.

Масло Аргани є джерелом вітамінів А, Е, В, поліфенолів та інших цінних речовин. Підвищує пружність шкіри, має антиоксидантну та протизапальну дію, пом'якшує і зволожує шкіру.

Масло жожоба насичує незамінними жирними кислотами, робить шкіру гладкою, підтягнутою, пружною і свіжою. Пептидний комплекс надає шкірі еластичність, м'яко очищає, вирівнює текстуру і тон.

Засіб для зняття макіяжу видаляє косметику не тільки з поверхні епідермісу, а й попереджає забивання пір.

Спосіб застосування

Нанести трохи засобу на ватяний диск, прикласти до області губ або очей, залишити на 10 секунд для впливу і акуратно протерти до повного видалення мейку. Можна використовувати на інших областях шкіри.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри