Moroccanoil Відновлюєче масло для тонкого і світлофарбованого волосся 25 мл

Moroccanoil Відновлюєче масло для тонкого і світлофарбованого волосся 25 мл

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00007952

Moroccanоil

Наявність: Є в наявності

785грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип волосся: Фарбоване

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair Відновлююче масло для тонкого і світлого фарбованого волосся 

Якщо ваше волосся пошкоджене, тонке, січеться і випадає, не впадайте у відчай. Вам на допомогу прийде відновлюючий засіб для догляду за волоссям від Moroccanoil. Цей натуральний косметичний продукт вилікує і оздоровить навіть найслабші і найпошкодженіше волосся. Засіб наповнить силою кожне пасмо, зробить міцним і еластичним; забезпечить щедре підживлення і надійний захист.

У складі відновлюючого масла є екстракт льняного насіння і масло арганії. Корисні речовини регенерують структуру волосся, заліковуючи пошкодження. Компоненти позбавляють волосся від ламкості і посічених кінчиків, дарують розкішний блиск. Особливо ретельно даний засіб піклується про світлому волоссі. Воно захищає їх від яскравого сонця і шкідливого впливу навколишнього середовища.

Повернути ослаблениму волоссю здоров'я і силу нескладно! Для цього вам потрібно лише доглядати за ними з відновлює засобом від Moroccanoil.

Спосіб застосування

Нанесіть на чисте вологе волосся, для цього між долонь розітріть невелику кількість масла і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, відступаючи від коріння кілька сантиметрів. Укладіть волосся феном або дайте їм висохнути природним шляхом. Після укладання також рекомендується нанести засіб на сухе волосся для додання волоссю додаткового блиску і м'якості. Також рекомендується наносити Moroccanoil Light перед фарбуванням або хімічною обробкою по всій довжині волосся і додавати засіб в фарбу для отримання більш насиченого і стійкого кольору.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinoza (Argan) Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, CI 26100 (Red 17), CI 47000 (Yellow 11).

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри