Chi Масло з ало для кучерявого волосся 15 мл

Chi Масло з алое вера для кучерявого волосся

CHI Aloe Vera Oil 15ml

CHI CHI

ЦБ-00013549

CHI

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, для блиску, пом'якшення, зволоження, зміцнення

Тип волосся: Кучеряве, сухе

CHI Aloe Vera Oil Масло для волосся з Алое Вера

Шовк для кучерявого волосся оживляє і відновлює волосся, усуває пухнастість, не обтяжуючи його. Ідеально підходить для текстурованих кучерів, роблячи локони гладкими, шовковистим, м'якими і слухняними, блискучими.

Основними інгредієнтами лінії є Алое Вера і екстракт Агави, насичені комплексом натуральних вітамінів для волосся. У комплексі з CHI 44 і рідким шовком масло для кучерявого волосся відновлює пошкоджене і тендітне волосся, збільшує товщину стрижнів і щільність, сприяє зміцненню волосся і робить локони блискучими, гладкими і еластичними.

Спосіб застосування

Взяти в долоню невелику кількість масла і нанести по всій довжині волосся. Можливо використовувати як на сухе, так і на вологе волосся. Використовувати в міру необхідності. Не змивати.

Склад

Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Caprylyl Methicone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Sodium PCA, Panthenol, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Phenyl Trimethicone, Heptyl Undecylenate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aqua/Water/Eau, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Coumarin, Limonene.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри